19 / 05 / 2024

Ballı Gayrimenkul Kimin

Ballı Gayrimenkul Kimin

Ballı Gayrimenkul Yapı Otomotiv Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ŞİRKETİ 1 milyon TL sermaye ile bugün Halit Balli imzasıyla kuruldu.

Ballıca Manzara Villaları'nda yüzde 50'si şimdi, kalanını anahtar teslimde ödeme fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda yüzde 50'si şimdi kalanını anahtar teslimde ödeme fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? 

Ballıca Manzara Villaları satışta! Yeni proje! 

Çukurova Gayrimenkul ve MSY Yapı imzasıyla İstanbul Pendik'te yükselen Ballıca Manzara Villaları'nda satışlar başladı. Peki Ballıca Manzara Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm detaylar...

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Volkan Ballı ve Deniz Barış, The Mandarins Acıbadem'den ev aldı!

Mandarins Gayrimenkul imzasıyla İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de hayata geçirilen  The Mandarins Acıbadem projesinden Volkan Ballı ve Deniz Barış birer ev aldılar. 

Aden Ballıkpınarı yatırımcıya değil, oturacak olana satılıyor!

Ankaralı gayrimenkul şirketi Lejant, bölgede yapılan her 10 projeden 5’ine imza atıyor. Firma, yapımına devam eden Lejant Aden Ballıkpınarı projesini yatırımcıları değil oturacak olanlara satıyor.

Ballı Gayrimenkul Yapı Otomotiv Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ballı Gayrimenkul Yapı Otomotiv Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ŞİRKETİ 1 milyon TL sermaye ile bugün Halit Balli imzasıyla kuruldu.

Emlak Konut Etimesgut Ballıkuyumcu 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Etimesgut Ballıkuyumcu 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Pendik'te icradan 20.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Pendik'e bağlı Ballıca Köyü'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 26 Eylül Pazartesi günü gerçekleşecek olan gayrimenkulün toplam satış bedeli 20 milyon 967 bin 224 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 19 gayrimenkul satıyor! 86 milyon TL'ye!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Ankara Etimesgut Ballıkuyumcu mevkiindeki 19 gayrimenkul 86 milyon 407 bin 605 TL bedelle ihale ediliyor.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Ballı Gayrimenkul Kimin Haberi

Ballı Gayrimenkul Kimin


Ballı Gayrimenkul Yapı Otomotiv Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Halit Balli imzasıyla 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Ballı Gayrimenkul Yapı Otomotiv Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1 -Tüm insaat yapı malzemelerinin imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2 -Insaat islerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır,çivi, alüminyum ve mamulleri, tugla, ates tuglası, kiremit, kireç, dograma, alçı, çimento, fırınlanmıs kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birlestirme parçaları, temiz su ve birlestirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar imalatı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin, tüm is saglıgı ve güvenligi ekipmanlarının alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Ballı Gayrimenkul Yapı Otomotiv Teknoloji...