05 / 05 / 2024

Banka hisselerinden kaçış tam gaz! Borsa İstanbul'u neler bekliyor? 

Banka hisselerinden kaçış tam gaz! Borsa İstanbul'u neler bekliyor? 

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ardından Borsa İstanbul'daki son durum merak ediliyor. İşte Borsa İstanbul'daki son durum...



Borsa İstanbul'da sert satıcılı bir seyir dün Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ardından ilk işlem gününde sert satıcılı bir seyir kaydedildi. 

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 28 Mayıs Pazar günü ikinci tur seçimin yapılmasına ilişkin kararı duyururken, ikinci tura kadar 8 işlem günü var. 

Analistler, bu süreçte yüksek volatilite beklentisine sahipken, kısa vadeli pozisyon alan yatırımcılara 'yüksek risk' konusunda uyarılarda bulundu. 

Banka hisselerinden kaçış tam gaz! Borsa İstanbul u neler bekliyor? 

Banka hisselerinden kaçış tam gaz! Borsa İstanbul'u neler bekliyor? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön