05 / 05 / 2024

Banka tercihini Albaraka'dan kullananlara iPhone 13, Apple Watch, elektrikli scooter hediye

Banka tercihini Albaraka'dan kullananlara iPhone 13, Apple Watch, elektrikli scooter hediye

30 Eylül 2022 tarihine kadar Albaraka mobil uygulamasından ya da internet şubesinden kredi kartı başvurusunu yapana 1 çekiliş hakkı, kartını kampanya döneminde en az 1 kez kullanana ise ekstra 1 tane çekiliş hakkı verilecek.



Kazanan talihliler 07 Kasım 2022 tarihli Doğru Haber Gazetesi’nde duyurulacak, ayrıca Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.’nin resmi internet sitesi olan www.albaraka.com.tr’de de yayınlanacak.

Kampanya tarihleri arasında kartını kapatan müşterilerin çekiliş hakları da iptal edilecek. Kredi kartı borç ödemesi, nakit çekim işlemleri, yurt dışında yapılacak nakit işlemleri, iade işlemleri ve puan kullanımı kampanyaya dahil edilmiyor. Çekilişle verilen eşya veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecek.

KAMPANYAYA KİMLER KATILAMAYACAK?

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.ve iştirakleri, kampanya bitiş tarihi itibarı ile teknik inceleme sonucunda Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.’de idari veya kanuni takibe düşen müşteriler, tüzel kişiler ve 18 yaşından küçükler düzenlenen kampanyaya katılamaz.

Ayrıntılı bilgi için Albaraka

Editör Notu: Bu haber 23 Eylül 2022 tarihinde saat 08.39'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 35 kuruş, euro 18 lira 03 kuruş, altının gramı ise 984 lira değerindedir.

Faiz artıran merkez bankaları sadist mi? Merkez bankaları neden faiz artırıyor?

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 844 yeni konut geliyor!

1 dolar 10 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı!

 


Geri Dön