02 / 05 / 2024

Migros'ta hediyeli günler başladı! Temizlik ürünü al iPhone 13 şansı yakala

Migros'ta hediyeli günler başladı! Temizlik ürünü al iPhone 13 şansı yakala

28 Eylül 2022 tarihine kadar Migros'lardan Money kart ile tek seferde 200 TL ve üzeri Domestos, Omo, Yumoş, Rinso, Cif ve Vim markalı ürün alışverişinde çekilişle 5 adet iPhone 13 128 Gb akıllı telefon, 5 adet Xiaomi robot süpürge veya 5 adet Xiaomi M365 elektrikli scooter hediye edilecek.



Migros’ta 200 TL tutarındaki Domestos, Omo, Yumoş, Rinso, Cif ve Vim alışveri şirüya gibi hediyeler kazandırıyor. 

Kamyanya 28 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. Belirtilen tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Macro Center, Migros, 5M Migros, Migrosjet Mağazaları’ndan ve Migros Sanal Market’ten yapılan Domestos, Cif, Yumoş Omo, Rinso ve VIM markalı ürünlerden birlikte veya ayrı ayrı tek seferde 200 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlar çekilişe katılmaya hak kazanacak.


Her 200 TL’lik alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek. Money Kart, Money Bonus veya Money Kart özellikli (Money Pro Kart, Koç Ailem, Money & More, Servis Kart, Positive Card) kart sahibi müşteriler kampanyaya katılabilecekler. Migros Sanal Market siparişlerinde kampanyaya katılmak için ise teslimat tarihinin en geç 28 Eylül 2022 olması, yapılan alışverişin provizyona dönmesi ve teslimat sırasında Domestos, Cif, Yumoş, Omo, Rinso ve VIM ürünlerinin net ödeme tutarının 200 TL olması şartı aranacak.

Migros ta hediyeli günler başladı! Temizlik ürünü al iPhone 13 şansı yakala


Geri Dön