07 / 05 / 2024

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 573,4 milyar lira oldu!

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 573,4 milyar lira oldu!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 5 milyar 77 milyon TL arttı ve 7 trilyon 573 milyar 417 milyon TL'ye çıktı.



- Yasal öz kaynaklar arttı mı?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) haftalık verilerine göre, bankacılık sektöründe takipteki alacaklar, 6 Ocak 2023 tarihi itibarıyla bir önceki haftaya göre 2 milyar 272 milyon TL azaldı ve 160 milyar 271 milyon TL'ye geriledi. Söz konusu takipteki alacakların 139 milyar 594 milyon TL'sine özel karşılık ayrıldı.

Yine aktarılan detaylara göre, aynı dönemde bankacılık sisteminin yasal öz kaynaklar 290 milyon TL arttı ve 1 trilyon 655 milyar 306 milyon TL şeklinde oldu.

İşverene  EYT desteğinde sevindiren haber!  25 milyar TL’yi bulacak

Çiftçi indirim beklerken bindirim geldi! İşte güncel rakamlar...

Akın akın oraya koştular! Fiyatları duyan o markete saldırdı! Sebze ve meyvede şok eden indirim...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön