18 / 05 / 2024

Bankalar arası yarış kızıştı, Akbank diğerlerini sollayarak öne geçti! Güncel promosyon rakamlarını duyurdu!

Bankalar arası yarış kızıştı, Akbank diğerlerini sollayarak öne geçti! Güncel promosyon rakamlarını duyurdu!

Akbank, emekli promosyonu alanında rakiplerinin önünde yer alarak Nisan ayı emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyurdu. Emekli promosyonu alanlar için güncel rakamları merak edenler için işte Akbank'ın Nisan ayı emekli promosyon rakamları!



Akbank, SGK emekli maaşını bankadan alan müşterilerine özel bir promosyon sunuyor. 01 Mart - 30 Nisan 2023 tarihleri arasında SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını Akbank'a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşı bankadan almayı taahhüt ederek müşteriler, promosyon fırsatından yararlanabilirler.

Bu kampanya kapsamında, emekli maaş tutarına göre farklı miktarlarda promosyon ödemeleri yapılır.

  • 0 - 3.499 TL maaş tutarı için 4.200 TL,
  • 3.500 TL - 7.499 TL maaş tutarı için 4.850 TL,
  • 7.500 TL - 9.999 TL maaş tutarı için 6.250 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri maaş tutarı için 7.000 TL ödeme yapılır.

Ayrıca, kampanya dönemi içinde ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklileri, 12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 1.000 TL harcama yapma taahhüdü karşılığında 1.500 TL chip-para ile toplamda 8.500 TL ödül fırsatından yararlanabilirler.

Akbank, emekli maaşınızı taşımak için şubeye gitmenize gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi üzerinden başvuru yapabileceğiniz bir fırsat sunuyor. Ayrıca, Emekli Sandığı'ndan emekli olanlar çalıştıkları kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına verecekleri dilekçede Akbank'ı tercih ederek maaş ve ikramiyelerini kolayca alabilirler. SSK veya Bağ-Kur'dan emekli olanlar ise e-Devlet veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri'nden emeklilik başvurusunda bulunurken Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde Akbank'ı tercih edebilirler. Ayrıntılı bilgilere ise Akbank'ın resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Prime takılan EYT'liler acilen baksın! 900 gün erken emekli olabileceksiniz!
Dev seçim yaklaşırken JPMorgan'dan 2023 seçimleri sonrası dolar tahmini!
Altında devlet sırrı gibi saklanan çok gizli ayrıntıyı verdi! Bekleyen çok kazanacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Geri Dön