15 / 05 / 2024

Bankalar çılgına döndü... Bu bankadan tek tuşla 2 bin 500 TL kazanacaksınız

Bankalar çılgına döndü... Bu bankadan tek tuşla 2 bin 500 TL kazanacaksınız

Temmuz ayındaki zamdan önce müşterilerini kendi bünyelerine çekmek isteyen bankalar kampanyalar konusunda gaza bastı. En son Fibabanka tarafından yeni kampanya duyuruldu. Banka tarafından tek tuşla 2 bin 500 TL kazanmanın detaylarına yer verildi.



İlettiğiniz davet kodu ile müşteri olan ve kampanya şartları sağlayanlara her arkadaşı için 250 TL ödül, toplamda da 2 bin 500 TL’ye kadar ödül kazanma fırsatı sunuluyor.

Kampanyadan yararlanabilmek için davet edilen arkadaşınızın toplamda 20 bin TL tutarında; FX Market üzerinden döviz ve kıymetli maden alım satım işlemi ve Borsa Market üzerinden hisse senedi alım satım işlemi yapması gerekiyor. 20 bin TL’lik işlem tutarının belirtilen işlemlerin herhangi biri veya birkaçı ile sağlanabileceği belirtilmiştir.

Belirtilen kampanyadan faydalanmak için 8 Haziran 2023 tarihine kadar banka müşterisi olmak ve en geç 15 Haziran 2023 tarihine kadar da belirtilen koşulların sağlanması gerekir.

Ödül kazanımının ilk 5 bin kişi ile sınırlı olduğu ve bu sayıya ulaşıldığında da kampanyanın mobil uygulamadan kaldırılacağı açıklanmıştır.

Kazandığınız ödüllerin pazartesi günleri 18.00’e kadar yükleneceği de belirtilmiştir.

En fazla 10 yeni müşteri için ödül kazanabileceği de belirtilmiştir. Bu kampanya ile ilgili detaylı bilgi almak için Fibabanka resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

 


Geri Dön