05 / 05 / 2024

Bankalar dur durak bilmiyor! Emekli promosyonunda yeni rekor 15 bin TL! Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank...

Bankalar dur durak bilmiyor! Emekli promosyonunda yeni rekor 15 bin TL! Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank...

Emekli promosyonları rekor üstüne rekor kırıyor. Özel bankalar promosyon rakamlarını güncellemeye devam ederken yarıştan geri kalan kamu bankaları için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Emekli promosyonu 15 bin TL'yi bulabilir..



Bankalar dur durak bilmiyor! Emekli promosyonunda yeni rekor 15 bin TL! Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank...

Paramedya internet sitesinin haberine göre, üst düzey bir bankacı, kamu bankalarının yakın zamanda harekete geçeceğini belirterek, "Kamu bankaları aslında daha Akbank’ın kampanyayı başlatmasından hemen sonra çalışma başlattı. Ancak bu promosyon için bekletildi. Bu süre içerisinde kamu bankalarından on binlerce emekli özel bankalara maaşlarını transfer etti" iddiasında bulundu. Peki, birlikte hareket eden kamu bankaları ne kadar promosyon veriyor? Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıf Bank Emekli promosyon miktarı 2022 ne kadar? İşte detaylar...

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaşını Banka aracılığıyla alan veya maaşını Bankaya taşıyacak tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl (36 ay) boyunca Banka aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden yararlanabileceklerdir. Emekli maaşını Bankaya transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının Bankamıza yatması akabinde promosyon ödemesi yapılabilecektir.

1.500 lira altında emekli maaşı alanlara 500,00 lira, 1.500 lira ile 2.500 lira arasında emekli maaşı alanlara 625,00 TL, 2.500 lira üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750,00 lira tutarında promosyon ödemesi alacak.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Ziraat Bankası da 1.500 lira altında emekli maaşı alanlara 500,00 TL, 1500 TL - 2 bin 500 lira arasında aylığı olanlara 625,00 lira, 2 bin 500 lira üzeri emekli maaşı alanlara ise 750,00 lira tutarında promosyon ödemesi yapıyor. 3 yıl (36 ay) için tek defa olarak ödenen promosyonlar, aylık miktarlarına göre belirleniyor.

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaşını bankadan almakta olan müşteriler ile 36 ay süre ile emekli aylığını VakıfBank’tan almayı taahhüt edenler için, 1500 lira altında emekli maaşı alanlara 500,00 lira, 1500 lira - 2 bin 500 lira arasında aylığı olanlara 625,00 TL, 2.500 TL üzeri emekli maaşı alanlara ise 750,00 TL tutarında promosyon ödemesi yapılıyor. Ödemeler 3 yıl için tek defa olarak gerçekleştiriliyor. Maaş hesabına bağlı ücretsiz HGS etiketi ve aidatsız kredi kartı da promosyon kapsamında sunulan avantajlardan.

Ziraat Bankası ekonomik krizle boğuşan emeklilere 40 bin TL verecek!

Düşük faizli kredi arayanlara müjde! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası duyurdu

Emekli 2023 Ocak maaş zammında yeni rakam! Emeklilerin maaşı kaç lira olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön