30 / 04 / 2024

Düşük faizli kredi arayanlara müjde! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası duyurdu

Düşük faizli kredi arayanlara müjde! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası duyurdu

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank hesabı olan kişilerin başvurabileceği düşük faizli kredi başvuruları hayata geçmeye başladı. Milyonlarca vatandaşlar ise nereden daha düşük şekilde faizli kredi çekebilirim diye merak etmekte. Devlet bankaları ise bu konuda birbirleri ile yarışa girdi. İşte detay



Devlet bankalarının hayata sokmuş olduğu düşük faizli olan krediler son aylarda büyük ilgi görüyor. Vatandaşların son bir senede bankaların kredilerine olan başvuru talepleri de çok büyük ölçüde yükseldi.

Hal böyle olunca da bankalar, ‘düşük faizli kredi’ yarışında birbirinin önlerine geçmeye çalışıyorlar.

Devlet bankalarından Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ihtiyacı olan vatandaşlara düşük faizli ihtiyaç kredisinden yararlanma imkanı sağlıyor.

İşte Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank düşük faizli kredi başvurularının detayları...

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU

Devlet bankalarından olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gelmiş olan yoğun talep üzerine düşük faizli ihtiyaç kredilerini vermeye başladı. Maaşı 3 bin 500 TL’nin üstünde olan vatandaşlar devlet bankalarına kredi başvurusu gerçekleştirebiliyorlar.

Başvuru şartları ise şu şekilde;

EYT'li, memur, özel sektör çalışanları ve emeklilerin yararlandığı düşük faizli kredi başvurusu için en az 3. 500 lira gelir şartı aranmakta.

Tüm bunlar ile beraber kişilerin son iş yerinde altı aydır ise sigortalı çalışan olması şartlar arasında.

Kredi başvuruları banka şubelerinden veya bankaların internet şubeleri aracılığı ile yapılabiliyor.

Düşük faizli kredi arayanlara müjde! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası duyurdu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön