30 / 04 / 2024

Düşük faizli kredi müjdesi! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası açıkladı

Düşük faizli kredi müjdesi! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası açıkladı

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank hesabı bulunan kişilerin başvurabileceği düşük faizli kredi başvuruları başladı. Milyonlarca vatandaşlar ise nereden daha düşük faizli kredi çekebilirim diye düşünüyor. Devlet bankaları ise bu konuda yarışa girdi. İşte detaylar…



Devlet bankalarının gerçekleştirmiş olduğu düşük faizli olan krediler son zamanlarda büyük ilgi görüyor. Vatandaşların son bir yılda bankaların kredilerine olan başvuru talepleri de büyük ölçüde yükseldi.

Durum böyle olunca da bankalar ‘düşük faizli kredi’ yarışına girdiler.

Devlet bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ihtiyaç duyan vatandaşlara düşük faizli ihtiyaç kredisinden faydalanma imkanı tanıyor.

İşte Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank düşük faizli kredi başvuru detayları...

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU

Devlet bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gelen yoğun talep üzerine düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisi vermeye başladı. Maaşı 3 bin 500 liranın üstünde olan vatandaşlar devlet bankalarına kredi başvurusu yapabilmekteler.

Başvuru şartları ise şu şekilde;

EYT'li, memur, özel sektör çalışanları ve emeklilerin faydalandığı düşük faizli kredi başvurusu için en az 3. 500 TL gelir şartı aranıyor.

Tüm bunlar ile birlikte kişilerin son iş yerinde altı aydır sigortalı çalışan olması gerekiyor.

Kredi başvuruları banka şubelerinden ya da bankaların internet şubeleri aracılığı ile gerçekleştirilebiliyor.

Düşük faizli kredi müjdesi! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön