27 / 04 / 2024

TEB'den büyük fırsatı! Düşük faizli kredi müjdesi verdiler

TEB'den büyük fırsatı! Düşük faizli kredi müjdesi verdiler

Türkiye Ekonomi Bankası'ndan düşük faizli kredi müjdesi geldi. Banka tarafından sağlanacak kredinin detayları da açıklandı.



Ülkede bir yandan enflasyon artarken, diğer yandan da dövizde de rekor yükselişler yaşanıyor. Bu durumun sonucu olarak, her gün yeni bir zam haberi gelmekte. Vatandaşlar ise bu zamlar karşısında oldukça zorlanıyor. Her geçen gün nakit ihtiyacının daha da artmış olduğu ülkemizde, birçok kişi kredi ile ihtiyaçlarını gidermeye çabalıyor.

Ülkenin içinde bulunmuş olduğu ekonomik nedenlerden dolayı, bankalar da faiz oranlarını artırmış durumda. Bu sebepten kredi kullanmak isteyenler için ayrı bir zorluk daha söz konusu olabiliyor. TEB ise oldukça uygun koşullarda kredi imkanı vermekte.

TEB ihtiyaç kredisi için %1.99 faiz oranları ile kredi fırsatı sunuyor. Ayrıca geri ödemelerde de çeşitli fırsatlar sunan banka, kredi kullanmak isteyen pek çok kişi için avantajlı bir noktada durmakta. 36 aya kadar vade imkanı da sağlayan bankadan 1000 TL’lik kredi çeken birisi, %1.99’luk faiz oranından faydalanabiliyor. Bu kişinin geri ödemelerdeki aylık taksiti ise yalnızca 42 TL olarak hesaba yansıyor.


Geri Dön