30 / 04 / 2024

Emekli maaşı promosyonları güncellendi! Hangi banka kaç lira promosyon verecek? İşte 26 Nisan 2022 promosyon fiyatları

Emekli maaşı promosyonları güncellendi! Hangi banka kaç lira promosyon verecek? İşte 26 Nisan 2022 promosyon fiyatları

Bankalar emeklilik promosyon kampanyalarını güncelledi. Peki hangi banka ne kadar promosyon verecek? 2022 emekli promosyonları ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 promosyon fiyatları ve detayları...



Emekli maaşı promosyonları güncellendi! Hangi banka kaç lira promosyon verecek? İşte 26 Nisan 2022 promosyon fiyatları

 

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU

Emeklilere 2 bin 500 liraya varan promosyon sunuyor. Ayrıca maaşını bankaya taşıyanlar 500 liraya varan Pazarama MaxiPuan kazanırken, ek Maximum kartları da aidatsız kullanma fırsatı yakalıyor. Kampanya, 30 Haziran’a kadara maaşını bankaya taşıyanlar için geçerli olacak.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU

SGK emekli maaşını bankadan alan müşterilere 2 bin 750 liraya varan promosyon fırsatı sunuyor. Buna göre aylık net geliri 1.500 liraya kadar emeklilere 500 TL promosyon ve 1.350 lira ek promosyon, 1.500 lira-2 bin 500 lira arasında olanlara 625 TL promosyon ve 1.675 lira ek promosyon, 2 bin 500 TL ve üzerinde olanlara ise 750 TL promosyon ve 2 bin TL ek promosyon ödeniyor. Kampanya, 31 Mayıs’a kadar maaşını bankaya taşıyanları kapsayacak.

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli maaşını bankadan alan ve bir otomatik ödeme talimatı veren emekliler 1.750 liraya varan nakit promosyon kazanıyor. Kampanya 30 Haziran’a kadar geçerli.

 

Emekli maaşı promosyonları güncellendi! Hangi banka kaç lira promosyon verecek? İşte 26 Nisan 2022 promosyon fiyatları

 

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli maaşını taşıyanlara 2 bin 750 lira nakit promosyon ödemesi yapıyor. Banka ayrıca tüm müşterilerinin yararlanabildiği ‘yakınını getir’ kampanyasıyla maaşını taşımaya davet edilen her bir emekli yakını için 250 lira ilave ödemede bulunuyor.

ING TÜRKİYE EMEKLİ PROMOSYONU

Maaşını bankaya taşıyanlara maaş tutarına göre 2 bin 750 liraya varan ek koşulsuz nakit promosyon sunuyor.
Diğer yandan 5 emekli arkadaşını daha bankaya taşıyanlar ek olarak 1.250 liraya varan promosyon kazanıyor. Böylelikle emekliler toplamda 4 bin liraya varan promosyon kazanma fırsatını yakalıyor. Kampanya 31 Mayıs’a kadar geçerli.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU

30 Nisan’a kadar süren kampanyayla maaşını bankaya yatıranlara 2 bin 750 liraya varan nakit promosyon sunuyor. Ayrıca bankanın emekli maaş müşterileri, lira birikimlerine özel 6 ay ‘hoş geldin’ faizi avantajlarından faydalanırken, kampanya kapsamında emekli yakınlarının emekli maaşlarının bankaya taşınmasını sağlayanlara, her bir kişi için 250 lira, toplamda 2 bin 500 liraya varan nakit ödül veriliyor.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU

Banka emeklilere 2 bin 750 liraya varan promosyon veriyor. Öte yandan banka emekli müşterilerine yurtiçi diğer tüm banka ATM’lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı da sağlıyor.

Dikkat! Elinizdeki bir doları bile harcamayın! Yakında onu da bulamayacaksınız

İşsizlik ödemelerinin yatırılacağı tarih belli oldu! Nisan ayı 2022 işsizlik maaşı bayramdan...

Hükümetten asgari ücrete ikinci zam sinyali geldi! Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön