04 / 05 / 2024

Bankalar kredi faiz oranlarını sil baştan yeniledi! İşte banka banka kredi faiz oranları...

Bankalar kredi faiz oranlarını sil baştan yeniledi! İşte banka banka kredi faiz oranları...

İhtiyaç kredisi faiz oranlarının düşüp düşmeyeceği vatandaşlar tarafından sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kredi faiz oranları ev, araba ve ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler tarafından merak ediliyor.



TÜRKİYE İŞ BANKASI

Kredi tutarı 100 bin lira üzerinde olan krediler için vade bir yıl ile, 50 bin lira – 100 bin liraya kadar (100 bin lira dahil) olan krediler için vade 2 yıl ile sınırlı olup 50 bin lira ve altındaki kredilerde azami 3 yıl olarak uygulanıyor.

YAPI KREDİ

Kredi miktarınızı girerek ve kredi vadesini tercih ederek ihtiyaç kredisi hesaplama yapabilir, Hemen Başvur'a tıklayarak onaylanan ihtiyaç kredinizi uygun faiz oranları ile beraber kullanabilirsiniz. Bankacılık düzenlemeleri gereği, 16 Eylül 2021’den sonra açılan ihtiyaç kredilerinizin kalan ana para bakiyeleri toplamının 50 bin lira üzerinde ve 100 bin lira altında olması halinde yeni açılacak kredinizin vadesi maksimum 2 yıl, 3 ay ötelemeli krediler için maksimum 21 ay olabilecek. Ana para bakiye toplamının 100 bin lira üzerinde olması halinde vadesi maksimum bir yıl, 3 ay ötelemeli krediler için maksimum 9 ay olabilecek.

 Bankalar kredi faiz oranlarını sil baştan yeniledi! İşte banka banka kredi faiz oranları...

ING BANK

İhtiyaç kredisi kampanyalarımız 3 ay-3 yıl vadede, aylık akdi faiz oranları yüzde 2,09 ile yüzde 6,99 seviyesinde olacak biçimde belirlenir. Ayrıca, ödeme performansınıza göre farklılık gösterir.

3 ay erteleme seçeneği 5.001-50 bin lira arasındaki tutarlar için ve 3 yıl vadeye kadar uygulanır. 3 yıl seçeneğinde 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulur.

Kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? Fiyatları duyanın resmen aklı başından gitti!

A101’de temizlik kova seti 275 TL’ye, 16’lı kâğıt havlu 100 TL’ye, toz deterjan 190 TL’ye düştü!

İş Bankası’ndan tüm müşterilerine son çağrı! Bu para hesaplara yatacak! Son tarih 31 Mayıs!

Geri Dön