30 / 04 / 2024

Bankalarda faiz depremi!

Bankalarda faiz depremi!

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası konut kredisi ve vade oranları kamuoyuna paylaşıldı. Bankalar, koronavirüs pandemisi nedeniyle çeşitli indirimler uygulamaya devam ediyor. İşte güncel konut kredisi faiz oranları...



Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası uygun seçenekleri duyuruldu. Akşam'da yer alan habere göre; tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde vatandaşlara kolaylık sağlamak için bankalar indirimli faiz oranlarını hizmete sundu. Kamu bankalarının da katıldığı konut kredilerine özel bankalarda eklendi. Peki, En uygun konut kredisi hangi bankada? Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları 2021 ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Bankalarda faiz depremi!

GÜNCEL KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

VAKIFBANK
Taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1.34'den
İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1.42'den
SarıPanjur konut kredisi faiz oranları yüzde 1,32'den başlıyor.

ZİRAAT BANKASI
Tüketici kredisi faizleri yüzde 1.54'ten
Taşıt kredisi (kaskolu) faizleri yüzde 1.54'ten
Taşıt kredisi (kaskosuz) faizleri yüzde 1.56'dan
Konut kredisi: yüzde 1.37'den başlıyor.

HALKBANK
İhtiyaç kredilerinde yüzde 1,51'dan,
Taşıt kredilerinde yüzde 1,54'den,
Konut kredilerinde yüzde 1,38'den başlayan faiz oranları uygulanıyor.

Bankalarda faiz depremi!

KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU

Konut kredisi başvurusu ilgibi bankaların şubeleri aracılığıyla gerçekleşiyor. Ayrıca çağrı merkezi aracılığı ile konut kredisi başvuruları onaylanıyor.

Bankalarda faiz depremi!

KONUT KREDİ HESAPLAMA

Satın almak istenen araç ya da konut için kredi kullanabiliyor. İlgili bankaların her türlü talebi için farklı koşullarda çeşitli kredi seçenekleri sağlanıyor. Seçtiğiniz kredi türü, geri ödeme süresi ve kullanmayı planladığınız kredi miktarı değerlendirilerek, bankanın sağladığı güncel faiz oranları üzerinden kredi hesaplama işlemleri yapılıyor ve örnek plan tablo halinde görüntüleniyor.

Kredi faiz tutarı hesaplama: Hesaplamanızı yapmanızın ardından göreceğiniz toplam geri ödeme tutarından; kullanmak istediğiniz kredi ve vergi tutarlarını çıkarttığınızda ödeyeceğiniz yaklaşık faiz miktarını öğrenebilirsiniz. Aylık olarak ne kadar faiz tahsil edileceğini ise ödeme planı da belli olur.

Bankalar hangi evler için konut kredisi veriyor?

Bankalarda son dakika faiz indirimi!


Geri Dön