28 / 04 / 2024

Bankalarda saatlerce sıra beklemeye son! Artık ATM'den çekebilirsiniz! Limitler artırıldı...

Bankalarda saatlerce sıra beklemeye son! Artık ATM'den çekebilirsiniz! Limitler artırıldı...

Bankalarda yaşanan yoğunluğun önüne geçebilmek için yeni bir karar alındı. Bankalarda saatlerce sıra bekleyen vatandaşın yüzü nihayet gülecek. ATM'lerden para çekme limiti yükseltildi. Peki ATM'den en üst para çekme limiti ne kadar oldu? ATM'den en fazla kaç lira çekilebilir? İşte ATM para çekme üst



ATM'lerden para çekmek isteyen binlerce kişi, para çekme üst limitinde takılıyordu. Vatandaşların bu konuıdaki mağduruiyeti azaltmak için yeni düzenleme başlatıldı. Hem banka yoğunluklarını azaltmak hem de vatandaşın faha hızlı para çekebilmesini sağlayacak yeni düzenleme devreye alındı.  Bu kapsamda ATM para çekme üst limiti artırıldı. İşte ayrıntılar...

ATM'DEN PARA ÇEKME LİMİTİ 20 BİN LİRA OLDU!

Şubelerden para çekme ve yatırma miktarı için yeni karar alındı. Bankaların yoğunluklarını azaltmak ve vatandaşların mağduriytetinin önüne geçebilmek için ATM'lerdeki işlem limitleri güncellendi.  Birçok banka yeni düzenlemeye geçerken, ATM'lerden uygulanan işlem limitlerinde de güncellemeye gidildi. Bu kapsamda para çekme limiti 10 bin liradan 20 bin liraya yükseltildi. 

 Bankalarda saatlerce sıra beklemeye son! Artık ATM den çekebilirsiniz! Limitler artırıldı...

Bu yeni düzenlemeden 65 yaş üstü mağdur oldu. Teknolojiyi iyi kullanamayan ve ATM'dne para çekmeyi bilmeyen yaşlı vatandaşlar ATM'den para çekme konusunda takıldı.

Alınan yeni kararla ilgili konuşan Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı ve Halkbank Eski Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi, Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşçu, ''Vezneler para çekme işlemleriyle boğuşup kredi kartı, kredi ve ek hesap satışı yapamıyor diye bu uygulamaya geçtiler” sözleriyle uygulamanın yaşlı ve engelli vatandaşlar açısında sorun teşkil ettiğini belirtti.

Bakanlıktan müjde gibi müjde: Çocuk başına 350-650 TL para desteği! 

Vadeli mevduat ile ayda 16 bin TL nasıl kazanılır? İşte banka banka mevduat getiri hesabı...

Akbank, Ziraat, Vakıf, Garanti…11 banka daha var işin içinde. Flaş karar verildi

Garanti BBVA'dan 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatı! 13 Eylül'de bitiyor! Hemen bakın! 

Geri Dön