28 / 04 / 2024

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.



Ramazan bayramının yaklaşması ile birlikte vatandaşları bayram alış veriş telaşı sararken bir yandan da bankalar uygun kredi verebilmek için adeta yarışa girdi. Daha önce alınan kararla ihtiyaç kredilerinde üst sınır 70 bin lira olarak belirlenmişti. Böylece vatandaşlar acil ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bankalara yönelirken, yapılan kredi kampanyaları da 50 ile 70 bin liralık limitlerle sınırlı kaldı. Bayram alış verişi yapmak isteyenler, tatil yapmayı planlayanlar ve acil nakite sıkılanlar kampanyalardan yararlanmak için bankalara başvurmaya başladı.

Dunya.com’dan Birol Bozkurt’un haberine göre bankalar arasında sıkı bir faiz düşürme yarışı başladı. 70 bin liralık krediyi Garanti Bankası yüzde 2.51 faiz ve aylık 4.194.78 lira taksitle verirken, İş Bankası faizi yüzde 1.95 olarak belirledi. Taksit miktarı ise aylık 3.886.92 TL oldu. Akbank yine 70 bin liralık kredi için 2.18 faiz ve 4011,84 TL aylık geri ödeme belirledi. Yapı Kredi Bankası yüzde 2.59 faiz ve 4.296,38 TL taksit uygularken bu bankalar arasında en uygun kredi şartlarını ise QNB Finansbank sağladı. Banka faizi 1.79 olarak belirlerken aylık taksitler ise 3.801,20 TL oldu.

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

GARANTİ BANKASI 50 BİN LİRAYA 36 AY VADE SUNUYOR

Garanti BBVA, bayrama özel düzenlediği kampanyada 36 ay vade seçeneğini uygulamaya koydu. Bu seçenekte kredi oranı ise 50 bin TL olarak belirlendi. Düşük faiz oranları ile sunulan kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

İŞ BANKASI’NDAN 70 BİN LİRALIK LİMİT

İş Bankası kredi aralığını 3 ile 70 bin lira arasında geniş bir yelpazede sunuyor. Bankaya kredi başvurusu mobil bankacılık üzerinden 24 saat boyunca yapılabiliyor. Başvurusunu banka üzerinden yapanlara ise 100 bin liraya kadar kredi imkanı sunuluyor. 70 bin TL kredi almak isteyenlere yüzde 1.95 faiz oranı ile 36 aya kadar geniş bir vade imkanı veriliyor. 3 bin lira kredi çeken bir vatandaş ayda 126,13 lira 70 bin lira çeken vatandaş ise aylık 2.942 TL taksit ödeyecek.

AKBANK GERİ ÖDEMEDE 3 AY ERTELEME YAPIYOR

Belge vermeden direkt kredi kullanmak isteyenler mobil bankacılık üzerinden başvuru yapabiliyor. Bayram kredisi için değişik seçenekler sunan banka, kampanya koşullarını, vade ve kredi tutarını esnek bir şekilde müşteri profiline göre değiştirebiliyor. Ayrıca ödemede 3 ay erteleme imkanı da yine isteyen müşteriye sunuluyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön