13 / 05 / 2024

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.



YAPI KREDİ’DEN AVANTAJLI BAYRAM KREDİSİ

Yapı Kredi bankası başlattığı kredi kampanyasında 3 ay erteleme sağlıyor. Kredi alabilmek için hem mobil hem de banka şubesinden başvuru yapılabiliyor. Kampanya dahiline vade uzunluğu 36 aya kadar çıkabiliyor.

QNB FİNANSBANK KREDİDE KEFİL İSTEMİYOR

QNB Finansbank 50 liraya kadar verdiği kredilerde kefil ve belge istemeyeceğini duyurdu. Banka, mobil başvuruda 12 ay vadeli düşük faizli 50 bin lira kredi vereceğini de açıkladı. 70 bin lira kredi kullanılması halinde ise 1.79 faiz ve 24 ay geri ödeme sağlanıyor.


 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön