10 / 05 / 2024

Bankalar keseyi açtı! Tek tek hepsi açıklandı! O banka müşterileri sevinçten havaya uçacak

Bankalar keseyi açtı! Tek tek hepsi açıklandı! O banka müşterileri sevinçten havaya uçacak

Bankaların müşteri çekmek için verdikleri promosyon tutarları ağızları açık bırakacak cinsten, Bankaların promosyon yarışını merak edenler haberimizi mutlaka okumalısınız.



ÇALIŞANLARA TEK SEFERDE YÜKLÜ MİKTAR

Pekçok kurum anlaşmaya vardığı bankalarla çalışanlarına bir kerede on binlerce TL kazandırırken bir kurumumuzda daha aynı sevinç yaşandı.

EN YÜKSEĞİ 40 BİN TL'Yİ GEÇTİ

Bazı bakanlık ve kurumların çalışan personele 20 bin TL verdiği tespit edilirken bazılarının ise ihalede rekabetçi bir yarışa girerek 40 bin TL'nin üstüne taşıdığı görüldü.

EK ÜCRET ÖDEYENLER DE OLDU

Bazı bankalar ise  milyonlarca memuru bünyelerine çekme beklentisinde ciddi oranda ilave ücret de ödedi.

YENİ YILDA ZAM ETKİSİ

Diğer taraftan son noktaya gelinen promosyon sayılarında  bu zamana kadar ki en çok rakam 41 bin 500 TL'ye ulaşırken var olan rekabetin daha da hareketleneceği tahmin ediliyor.

BU DEFA ANLAŞMA HABERİ BİR ÜNİVERSİTEMİZDEN GELDİ

Yeni rekorların geldiği promosyon anlaşmalarında bir taraftan güncelleme haberleri gelmeye devam ederken rakamlar da çıkmaya devam ediyor. Son güzel haber ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden geldi.

Bankalar keseyi açtı! Tek tek hepsi açıklandı! O banka müşterileri sevinçten havaya uçacak

TOPLAMDA 23 BİN TL

Sağlık Bilimleri Üniversitesi aracılığı ile yapılan açıklamada 23 bin TL bedel promosyon anlaşması imzalandığı söylendi. Söz konusu promosyon ödemesi ile alakalı yapılan açıklamada "Üniversitemiz personel aylık promosyon sözleşmesi bağlamında 3 senelik süre için 19.01.2023 tarihinde yapılan açık
 artırmalı ihaleye kamu ve özel tüm bankalar davet edilip, 5 bankanın katılımı sonucunda ihale; mevcut rotokolün feshi ile iade edilecek bedel hariç en çok teklifi veren Vakıfbank üstünde kalmıştır. Promosyon bedeli olan 23.000TL defaten şubat ayı içerisinde verilecektir" denildi.

 


Geri Dön