21 / 05 / 2024

Bankaların verdiği promosyonlar emeklileri isyan ettirdi!

Bankaların verdiği promosyonlar emeklileri isyan ettirdi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, bankaların verdiği promosyonların emekliler arasında karışıklığa sebep olduğunu söyledi.



‘ZORUNLULUKLAR KALDIRILMALI’

Ergün, aylıklarını başka bankalara taşımak isteyen emeklilerin daha yüksek promosyon alabilme girişimlerinin bankalara olan kredi veya kredi kartı borçları sebebiyle engellendiğine dikkati çekerek, şunları söyledi:

“Emeklilerimiz düşük promosyon rakamlarına mecbur bırakılmaktadır. Bu büyük bir haksızlıktır. Anayasa’nın eşitlik ilkesi gereği talep edip kazandığımız promosyon hakkımızın, yine Anayasa'mızın eşitlik kuralı gereği çalışanların aldıkları seviyelere yükseltilmesini en doğru ve adil çözüm yolu olarak görmekteyiz.

Promosyonu, emekli için bir sorun yumağı olmaktan çıkarıp yüzleri güldürecek ve bütçesine küçük de olsa katkı sağlayacak bir düzeye çekmek gerekmektedir. Emeklileri bankalara mecbur bırakan zorunluluklar da kaldırılmalıdır.” 

Bankaların verdiği promosyonlar emeklileri isyan ettirdi!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Ağustos 2022 tarihinde saat 21.37'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,24 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise bin 16 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş 'şimdi değil' dedi, gram altın alacaklara tarih verdi!

Selçuk Geçer'in yeni dolar tahmini yatırımcılarda büyük heyecan yarattı!

Ekonomist Özgür Demirtaş Hepsi yalan dedi, 5 madde sıraladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön