27 / 04 / 2024

Banu Evleri'nde faiz oranı 0.99'a indi!

Banu Evleri'nde faiz oranı 0.99'a indi!

Ziraat Katılım Bankası’nın konut finansman oranlarındaki indirim kampanyasına Hasanoğlu Şirketler Grubu’ndan da destek geldi. Banı Evleri projelerinden 0,99 vade oranı ve 180 aya varan vade seçenekleriyle hemen teslim daire satın alınabilecek...



Hasanoğlu Şirketler Grubu, Ziraat Katılım Bankası’nın finansman oranlarında indirim kampanyasına Banu Evleri projeleriyle destek oldu. 5 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak kampanya kapsamında Banu Evleri Ispartakule 2 ve 3 projelerinden ev almak isteyenler tutarı 250 bine kadar daireleri 0,99 vade oranı ve 180 aya varan vade olanağı ile satın alabilecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun kampanyasından farklı bankalardan finansman desteği alan tüketiciler de faydalanabilecek.

255 milyon liralık yeni yatırım

Gelecek yatırımlarında Ispartakule’de iki, Bahçekent’te iki olmak üzere toplamda 4 yeni projeye imza atmaya hazırlanan Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun 155 milyon liralık arsa yatırımı ile gerçekleştireceği projeleri toplamda 110 bin metrekare inşaat alanı ve 75 bin metrekare satılabilir alandan oluşacak. 4 yeni projenin toplam inşaat yatırım bedeli ise 255 milyon lira tutarında olacak.

http://banuevleri.com.tr/


Geri Dön