29 / 04 / 2024

Barış Dumankaya: 1+1 daireler trend değil gerekliliktir!

Barış Dumankaya: 1+1 daireler trend değil gerekliliktir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya 1+1 dairelerin trend değil gereklilik olduğunu söyledi...



Her geçen gün gelişmekte olan sanayi kuruluşlarının özellikle şehrin çeperlerinde yer alması bu kuruluşlara ulaşım, şehir hayatının dinamikleri, hayat pahalılığı daha kaliteli standartlarda ve yeni yapılarda yaşamak isteyen nüfus Stüdyo ve 1+1 tip dairelere yönelmeye başladı. Arz ve talep dengesine göre konut üretimi yapan gayrimenkul geliştirici firmalar da müşterilerin bu yöndeki beklentileri doğrultusunda projelerinde her geçen gün bu tip dairelere yer vermeye başladılar. 


Konu ile ilgili Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya şunları söyledi. “Dumankaya olarak bizler her zaman projeyi gerçekleştireceğimiz bölgenin ihtiyaçlarını ve müşterilerimizin beklentilerini inceliyor, elde ettiğimiz sonuçları piyasa koşullarını da dikkate alarak projelerimizi geliştiriyoruz.

Bu sebeple müşterilerimizin talepleri doğrultusunda projelerimizde 1+1 ve Stüdyo dairelere yer veriyoruz. 1+1 daireler toplumun gereği. Nüfus yaşlanıyor, deprem korkusu insanların nitelikli konuta geçme isteğini ortaya çıkarıyor. Yüksek metrekareler nedeniyle kolay bir geçiş yapılamıyor. Stüdyo ve 1+1daireler yatırım amaçlı alanda ilgi görüyor. 

Bu daire tipleri özellikle İstanbul’da yaşamın ve proje geliştiricilerinin vazgeçilmez noktası. Bu sebepten ötürü gayrimenkul sektöründe stüdyo ve 1+1konutlardan vazgeçilemez. Projelerimize gelen talebin yüzde 60’ı yatırım amaçlı oluyor. Biz bu konutlara projelerimiz kapsamında yer vermeye devam edeceğiz. Talebi her geçen gün artan bir toplumda bu konutlar bir trend değil gerekliliktir” dedi.




Geri Dön