29 / 04 / 2024

Barış Dumankaya kim

Barış Dumankaya kim

2008'den bu yana 10 etapta 2.500 konutun satıldığı Dumankaya Adres projelerine yenisi ekleniyor. Sancaktepe'de Adres konseptiyle yeni bir proje için çalışmaların başladığını açıklayan şirket ön talepleri almaya başladıklarını duyurdu.

İnşaat sektörünü yabancı yatırımcı şahlandırdı!

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaatı, bu yıl yabancılar şahlandırdı. Satışlarının yüzde 30'unu yabancılara yaptıklarını belirten Dumankaya, ihracatçı gibi çalıştıklarını söyledi..

Barış Dumankaya: FED kararları orta vadede piyasalara denge getirecek!

ABD Merkez Bankası (Fed), parasal genişlemeye son verdi. Fed, tahvil alım programını sona erdirirken, faizleri 'uzun süre' daha sıfıra yakın seviyede tutma planına sadık kalma kararı aldı.

Barış Dumankaya: Türkiye inşaat sektörü yabancı yatırımın en çok görüldüğü sektör konumunda!

TÜİK Haziran ayı konut satış İstatistikleri ile ilgili açıklama yapan Barış Dumankaya şunları söyledi: ".Bugün Türkiye ve Türk inşaat sektörü, yabancı yatırımın en çok görüldüğü sektör konumunda" dedi.

Barış Dumankaya Haziran ayı konut satış oranlarını değerlendirdi!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, gelişim, istikrar ve güven dinamiklerine dayanan sektörün, özellikle Körfez Ülkeleri’ndeki yatırımcılar için cazip bir yatırım ortamı sunduğunu belirtti.

Dumankaya İnşaat Sancaktepe'ye 1500 konutluk kent kuracak!

Yarım asırlık tecrübesiyle her dönemin kendi ihtiyacına konut üretmeyi başaran ve son yıllarda İstanbul'un en prestijli projelerine imza atarak marka yatırımlara yönelen Dumankaya İnşaat Sancaktepe'ye 1200-1500 konutluk yeni bir kent kuracak...

Barış Dumankaya: 2014 yılında konut fiyatlarında artış bekliyoruz!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya, "Konut fiyatları 2014 yılında bugünkü seviyenin altına inmez" dedi. Dumankaya, Konut fiyatlarının 2014 yılından itibaren artmaya başlamasını beklediklerini söyledi...

Barış Dumankaya: 1+1 daireler trend değil gerekliliktir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya 1+1 dairelerin trend değil gereklilik olduğunu söyledi...

Yapı Kayıt Belgesi denetimlerini kim yapacak?

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olması nedeniyle iptal edilmişti. Peki yasaları uygulamayan belediyelere, il müdürlüklerine faturayı kim kesecek, denetimlerini kim yapacak, müeyyideleri kim uygulayacak?

Yapı kayıt belgesi bedelini kim öder?

Yapı kayıt belgesi bedelini kim öder? Yalnız imar barışına başvuran malik mi öder, yoksa tüm kat malikleri mi öder?

İmar barışından kim nasıl faydalanacak?

İmar barışında gözler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na çevrildi.Vatandaş ilk adım olarak yapı kayıt formu dolduracak. Peki imar barışından kim nasıl faydalanacak?

Dumankaya'dan ev alanlar için 2 senaryo!

FETÖ’ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Dumankaya İnşaat’ın sahibi ve ortakları Halit Dumankaya, Necla Dumankaya, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya’nın tüm mal varlıklarına el konulduğu belirtildi.

Konuta talep devam edecek!

2016 yılında gayrimenkul sektörünü etkileyen dinamikleri değerlendiren Barış Dumankaya, kentsel dönüşüm ve yabancılara satışın gayrimenkul sektörünün canlı olmasındaki başlıca faktörler olduğuna dikkat çekti.

Yeni düzenleme ile tasarruf yaparak ev sahibi olunabilecek!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, ilk kez konut alacaklara özel verilecek devlet desteğinin yürürlüğe girmesiyle birlikte uzun vadede piyasaya canlılık geleceğinin altını çizdi.

Dumankaya'da 'Fifti- Fifti' yoğunluğu!

Dumankaya'nın başlattığı satın alma modeli 'Fifti- Fifti', daire sahibi olmak isteyenlerin büyük ilgisini gördü. Barış Dumankaya, "Ödeme ve finansman sistemleri açısından bir değişimin eşiğindeyiz" dedi

Dumankaya'nın fifti fifti modeli büyük ilgi gördü!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık" dedi

Dumankaya'nın fifti- fifti kampanyası ilgi görüyor!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık.

Cityscape Fuarı'nda Dumankaya standını 2 bin kişi ziyaret etti!

CİTYSCAPE 2015 Dubai fuarında Türkiye'yi temsil eden Dumankaya İnşaat standını 2 bin kişi ziyaret ederken, Barış Dumankaya," Temaslarımız, yatırım olarak geri dönecek" dedi.

Dumankaya İnşaat 100 konuttan 30'unu yabancıya satacak!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kumlu Başkanvekili Barış Dumankaya, "Bu sene sattığımız konut sayısı 1000'i geçecek. Bunların yüzde 30'unu yabancıya satmış olacağız" dedi.

Dumankaya İnşaat'ın yeni finansman modeli sektörde bir ilk!

DUMANKAYA İnşaat, yeni finansman modeli "Fifti-Fifti" ile sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dumankaya İnşaat Başkan Vekili Barış Dumankaya model ile konut sektöründeki satın alma süreçlerine yepyeni bir boyut kazandıracaklarının altını çizdi.

Dumankaya bu yıl en az 1000 konut satacak!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, fuardaki talebin de etkisiyle geçen yıl 800 civarında olan konut satış rakamının bu yıl en az 1000 olacağını söyledi.

Barış Dumankaya kim Haberi

Barış Dumankaya kim

2008'den bu yana 10 etapta 2.500 konutun satıldığı Dumankaya Adres projelerine yenisi ekleniyor. Sancaktepe'de Adres konseptiyle yeni bir proje için çalışmaların başladığını açıklayan şirket ön talepleri almaya başladıklarını duyurdu. Şirketin Başkan Vekili Barış Dumankaya, "Sancaktepe, 2015 son çeyreğinde metronun açılması ve şehir hastanesinin tamamlanması ile cazibe merkezi olacak."...