02 / 05 / 2024

Barış Manço Amfi Tiyatrosu cazibe merkezi olacak!

Barış Manço Amfi Tiyatrosu cazibe merkezi olacak!

Yalova Belediyesi, Barış Manço Amfi Tiyatrosu için önemli bir çalışma başlattı. Amfi tiyatro Marmara Bölgesi’nin cazibe merkezi olacak şekilde modernize edilecek.



Yalova Belediyesi, Barış Manço Amfi Tiyatrosu için önemli bir çalışma başlattı. Ekim ayı Belediye Meclisi’nde, Yalova Belediye Başkanlığı’na yetki verildi, amfi tiyatro Marmara Bölgesi’nin cazibe merkezi olacak şekilde modernize edilecek.


‘Gençlere renkli bir sosyal hayat katacak’..

Bunun Yalova için önemli bir proje olduğunu söyleyen Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Acar, “Önem verdiğimiz projelerin başında Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu renovasyonu geliyor. Bu proje sayesinde Yalova’nın sosyal-kültürel hayatında yeni bir vizyonun halkımız tarafından yaşanacağını bilmek bizlere heyecan veriyor. Açılır-kapanır örtülü bir sistemle modern eğlence ve kongre merkezi halinde ele aldığımız bu projenin sonunda hemşerilerimizin beklentilerine, gençlerin hayatına renkli bir sosyal alan olacak amfi tiyatromuz, sadece ilimiz için değil; bölgemiz için de ayrı bir kazanç olacak. Tabiri caizse, Marmara Bölgesi’nin cazibe merkezi olacağız” açıklamasında bulundu.


Haberci


Geri Dön