27 / 04 / 2024

Başakşehir Başak Vadi Konutları! Ağustos'ta teslim!

Başakşehir Başak Vadi Konutları! Ağustos'ta teslim!

Firma: Mert İnşaat

Proje: Başak Vadi Konutları

Başakşehir Başak Vadi Konutları bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor. Mert İnşaat'ın projesi Başakşehir Başak Vadi Konutları'nda 3 blokta 90 adet konut yer alıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor olan  Başak Vadi Konutları  projesi  Mert İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Başakşehir Başak Vadi Konutları projesi 3 blok olarak tasarlandı.


Başakşehir Başak Vadi Konutları projesinde konutların teslimleri bu yıl Ağustos ayında gerçekleştiriliyor. Başakşehir Başak Vadi Konutları projesi 90 adet konuttan meydana geliyor.


Başakşehir Başak Vadi Konutları projesinde 2 oda 1  salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerine yer veriliyor. Başakşehir Başak Vadi Konutları projesinde blokların kat sayısı 10 ve 11 olarak belirlendi.


Başakşehir Başak Vadi Konutları projesinin satış ofisi ile 0212 665 61 53 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Başakşehir Başak Vadi Konutları projesinde dairelerin alanları 123 - 130 metrekare arasında değişiyor.


Başakşehir Başak Vadi Konutları projesi 6 bin 600 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Başakşehir Başak Vadi Konutları projesinde spor alanları, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi olanaklar mevcut.



Telefon: 0212 665 61 53 

Web Adresi: http://basakvadikonutlari.com


projeye sor



Geri Dön