29 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul satış fiyatları!

 Başakşehir Bulvar İstanbul satış fiyatları!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Başakşehir Bulvar İstanbul satış fiyatları bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor. 36 ay sonra teslimleri gerçekleşecek olan Bulvar İstanbul projesinde yüzde 25 peşinat veriliyor, kalanı ise banka kredisi ile ödenebiliyor...



İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Başakşehir ilçesinde konumlandırılan  Bulvar İstanbul  projesi Özkar ve Özülke İnşaat ortaklığı ile yükseliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


Toplamda 1500 adet konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul projesi Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın mesafede inşa ediliyor. Bulvar İstanbul satış ofisi ile 444 66 10 no'lu irtibat numarası ile iletişime geçebilirsiniz.


Bulvar İstanbul Başakşehir Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipine konut alternatifleri tasarlandı. Bulvar İstanbul projesinde banka kredisi kullanılabiliyor.


Bulvar İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 36 ay sonra cevabı veriliyor. Başakşehir Bizim Evler satış fiyatları bilgisinden önce projede yer alan sosyal imkanlardan bahsedelim.


15 konut bloğu ve 1 rezidans bloğu olarak yaşama geçirilen Bulvar İstanbul projesinde dinlenme alanları, tenis kortu, fitness center, voleybol sahası, yürüyüş yolları ve bisiklet yolu gibi imkanlar bulunuyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul satış fiyatları:

Başakşehir Bulvar İstanbul satış fiyatları kapsamında projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 300 liradan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Bulvar İstanbul Başakşehir telefon numarası:

Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön