29 / 04 / 2024

Başakşehir en fazla metro ağı olan ilçe olacak!

Başakşehir en fazla metro ağı olan ilçe olacak!

Başakşehir Belediye Başkanı ve AKP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu, ''Ulaşım olarak da kesişen noktadayız. Yeni yatırımlar ile birlikte en fazla metro ağı olan ilçe olacağız” dedi.



Başakşehir Belediye Başkanı ve AKP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu Başakşehir Millet Kıraathanesi’nde düzenlenen “Gençlerle Buluşma” etkinliğinde bir çok genç ile bir araya geldi. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; gazeteci Hakan Çelik’in önderliğinde düzenlenen etkinlikte birçok konu hakkında açıklamalarda bulunan Kartoğlu, gençlerin sorularına cevap verdi.

“AMACIMIZ GENÇLERİN İSTEDİĞİ ORTAMLARI SUNUP, ONLARI BULUŞTURMAK”

“Burası Türkiye’deki en büyük Millet Kıraathanesi. Burada olan tasarım ve uğraşıda bizim de fikren katkımız vardır. Burası İstanbul’un en genç Belediye Başkanı’nın gençlerle birebir işi. Amacımız bu ve benzeri mekânlar ile onların istediği ortamları sunup, gençlerimizi buluşturmak” açıklamasında bulundu.

“EN FAZLA METRO AĞI OLAN İLÇE OLACAĞIZ”

“Napolyon ‘Dünya’nın bir merkezi olsaydı, orası İstanbul olurdu’ demiş. Bende İstanbul’un bir merkezi olsaydı orası Başakşehir olurdu diyorum. Niye? Gerçekten İstanbul’un merkezi Başakşehir. Yani orta bölge. Ulaşım olarak da kesişen noktadayız. Yeni yatırımlar ile birlikte en fazla metro ağı olan ilçe olacağız.'' dedi.


Geri Dön