03 / 05 / 2024

Başakşehir Engelliler Derneği İlhan Aydın Kartal'ı ziyaret etti!

Başakşehir Engelliler Derneği İlhan Aydın Kartal'ı ziyaret etti!

İlhan Kartal bünyesinde 10 civarında engelli çalıştırdığını ve de çalışma arkadaşı olarak gayet uyumlu bir bir profil çizdiklerini performanslarından memnun oldukları için yıllardır çalıştıklarını belirtti.



Engellerin sitelerdeki yaşamanın kolaylaştırılması ve gündelik yaşamda engeli olmayan insanlar için oldukça kolay olan ancak engelliler için imkansız görünen faaliyetlerin onlara en yakın site yönetim ekiplerinin yardımları ile çözüme ulaştırılabileceği ve de kaymakamlıklar ve belediyeler aracılığıyla sağlanan yardımlarda yine site yönetimleri tarafından verilebilecek organizasyon desteğinin kendileri için hayati önem taşıdığını belirtti.

 

Boğaziçi Yönetim AŞ Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal bünyesinde 10 civarında engelli çalıştırdığını ve çalışma arkadaşı olarak gayet uyumlu bir bir profil çizdiklerini performanslarından memnun oldukları için yıllardır çalıştıklarını belirtti.

 

 

Engellerin içerisinde bulunmuş oldukları zor durumların farkında olduğunu bu nedenle kendilerine gelen talepler konusunda ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdi

 

Ziyaretin sonunda Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal ve Engelliler Derneği Üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi



Geri Dön