11 / 05 / 2024

Başakşehir Mavera Boutique'te yüzde 25 indirim fırsatı! Yeni proje!

Başakşehir Mavera Boutique'te yüzde 25 indirim fırsatı! Yeni proje!

Makro İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mavera Boutique'te yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Projede sadece 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor.



Peki Başakşehir Mavera Boutique projesinde fiyatlar ne kadar? Başakşehir Mavera Boutique projesinde ne kadar indirim yapılıyor? Mavera Boutique projesinin indirimli fiyatları ne kadar? Mavera Boutique ne zaman teslim edilecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Verilen detaylara göre, lokasyonuyla dikkat çeken Mavera Boutique projesi İstanbul Havalimanı'na 25 dakika, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne 2 dakika mesafade bulunuyor. 

Başakşehir Mavera Boutique te yüzde 25 indirim fırsatı! Yeni proje!

Tamamı peşinat ödemelerde yüzde 25 indirim yapılan Mavera Boutique projesinde konut fiyatları 1 milyon 342 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yapılan yüzde 25 indirimle bu fiyat 10 milyon 65 bin TL'ye iniyor.

Konut teslimlerinin 24 ay sonra yapılacağı Mavera Boutique projesinde sosyal alanlara da yer veriliyor. Projede yer alan sosyal alanlar şu şekilde açıklandı: Yürüyüş parkuru, sosyal tesis, çocuk oyun alanları, sauna, güvenlik, süs havuzu, Türk hamamı, fitness merkezi yer alıyor.

Çift kullanımlı hamam ve saunayla da dikkat çeken Mavera Boutique projesinde ayrıca asansör ve su deposu da mevcut. 

Web: http://www.maveraboutique.com/

Medeniyetler Çengelköy lansmana özel 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Litus İstanbul yüzde 10 indirimle satışta! Teslimler Aralık'ta! 


Geri Dön