02 / 05 / 2024

Başakşehir Vadişehir ev fiyatları!

Başakşehir Vadişehir ev fiyatları!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Başakşehir Vadişehir ev fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Başakşehir Kent Meydanı’na yakın bir bölgede inşa edilen proje 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.



Vadişehir Başakşehir Evleri daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası ile yükseliyor.


Alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında farklılık gösteren Başakşehir Vadişehir ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Vadişehir Başakşehir projesinin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor. Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Toplam 650 konut ve 60 ticari ünitenin yer aldığı Bahçeşehir Vadişehir Konutları çocuk oyun alanları, sauna, koşu ve yürüyüş yolları, hobi odası, fitness salonu, Türk hamamı, kreş, yüzme havuzu gibi ortak yaşam alanlarından oluşuyor.


Satış süreci devam eden Başakşehir Vadişehir ev fiyatları metrekare bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje konum olarak Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın mesafede bulunuyor. 


Başakşehir Vadişehir nerede?

Adres: Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir


Vadişehir satış ofisi 

Telefon: 444 80 66

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön