02 / 05 / 2024

Başbakan Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nin açılışını yaptı!

Başbakan Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nin açılışını yaptı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kasımpaşa Spor Kulübü'nün Kemerburgaz Tesisleri'nin açılışını yaptı. Başbakan'a "Kasımpaşalı Başbakanımıza" ifadesinin bulunduğu futbol topu ile "1" rakamını taşıyan Kasımpaşa forması hediye edildi...




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kasımpaşa Spor Kulübü'nün Kemerburgaz Tesisleri'nin açılışını yaptı. Açılışın ardından tesisleri gezen ve burada futbolcular ve yöneticilerle yemek yiyen Erdoğan'a, üzerinde futbolcuların imzası ve "Kasımpaşalı Başbakanımıza" ifadesinin bulunduğu futbol topu ile "1" rakamını taşıyan Kasımpaşa forması hediye edildi. 


Tesisten ayrılışında Kemerburgaz'da bir grup vatandaş, Erdoğan'ın aracının önünü kesti. Erdoğan, burada vatandaşlarla bir süre sohbet ederken, korumalar çocuklara oyuncak dağıttı. 


Erdoğan, bir vatandaşın daveti üzerine Kemerburgaz'ın çıkışındaki "Kahve Dünyası"na geldi. Vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektiren Erdoğan, burada yaklaşık 40 dakika kaldı. Hamidiye Kaynak Suları'nın Genel Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Erdoğan, çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.  


Erdoğan, daha sonra buradan ayrıldı. 


AA


Geri Dön