15 / 05 / 2024

kasımpaşa spor kulübü

kasımpaşa spor kulübü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kasımpaşa Spor Kulübü'nün Kemerburgaz Tesisleri'nin açılışını yaptı. Başbakan'a "Kasımpaşalı Başbakanımıza" ifadesinin bulunduğu futbol topu ile "1" rakamını taşıyan Kasımpaşa forması hediye edildi...

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Ege Yapı Kasımpaşa projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Kasımpaşa'da hayata geçireceği yeni projesi ön talep sürecini başlattı. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi detayları...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane karakol binası yıkıldı!

Beyoğlu Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binası, İBB’nin başlattığı yargı sürecindeyken bir gecede ağır iş makineleri ile yıkıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat “Utanç duyuyorum” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da  suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. 

Kasımpaşa'daki Divanhane eski karakol binasının yıkımı mecliste!

İstanbul Kasımpaşa'da bulunan Divanhane eski karakol binası için alınan yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kasımpaşa'daki karakol binasının rekonstrüksiyon tartışması!

Kasımpaşa'da bulunan tarihi Divanhane binasının yanında bulunan eski karakolun yeniden yapılma çalışmaları tartışmalara neden oldu.

Kasımpaşa'daki Divanhane'de yıkımlar yeniden başladı!

Kasımpaşa'da bulunan Divanhane Eski Karakol binasında yıkımlar İBB tarafından durdurulmuştu. Söz konusu binada yıkım çalışmaları yeniden başladı. 

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

kasımpaşa spor kulübü Haberi

kasımpaşa spor kulübü


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kasımpaşa Spor Kulübü'nün Kemerburgaz Tesisleri'nin açılışını yaptı. Açılışın ardından tesisleri gezen ve burada futbolcular ve yöneticilerle yemek yiyen Erdoğan'a, üzerinde futbolcuların imzası ve "Kasımpaşalı Başbakanımıza" ifadesinin bulunduğu futbol topu ile "1" rakamını taşıyan Kasımpaşa forması hediye edildi. 


Tesisten ayrılışında Kemerburgaz'da bir grup vatandaş, Erdoğan'ın aracının önünü kesti. Erdoğan, burada vatandaşlarla bir süre sohbet ederken, korumalar çocuklara oyuncak dağıttı. 


Erdoğan, bir vatandaşın daveti üzerine Kemerburgaz'ın çıkışındaki "Kahve Dünyası"na geldi. Vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektiren Erdoğan, burada yaklaşık 40 dakika kaldı. Hamidiye Kaynak Suları'nın Genel Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Erdoğan, çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.  


Erdoğan, daha sonra buradan...