19 / 05 / 2024

Başiskele Erdem Sokak Parkı hizmete açıldı!

Başiskele Erdem Sokak Parkı hizmete açıldı!

Başiskele Belediye Başkanı Ayaz, park ve bahçeler gibi yaşam alanlarının vatandaşların en önemli istekleri arasında olduğunu belirterek vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni parkların yapımlarına devam edeceğiz dedi.




Başiskele Belediyesi, Mahmutpaşa Mahallesi’ne yapımı tamamlanan Erdem Sokak Parkı’nın açılışını, görkemli bir şekilde gerçekleştirdi


Başiskele Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mahmutpaşa Mahallesi Erdem Sokak Parkı’nın açılışı yapıldı. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, park ve bahçeler gibi yaşam alanlarının vatandaşların en önemli istekleri arasında olduğunu belirterek vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni parkların yapımlarına devam edeceğiz dedi.

 

AYAZ’A TEŞEKKÜR

Mahmutpaşa Mahallesi Erdem Sokak’ta bulunan park açılışına; Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, meclis üyeleri, muhtarlar ve Mahmutpaşa Mahalle halkı katıldı. Başiskele Mahmutpaşa Mahalle Muhtarı Niyazi Mutlu konuşmasında, “Mahallemize kazandırılan bu güzel parkımız ve ilçemize kazandırılan güzel eserler için Belediye Başkanı’mız Hüseyin Ayaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

DAHA GÜÇLÜ OLDUK

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ise konuşmasında, “Mahmutpaşa Mahallemizde genç ve heyecanlı muhtar arkadaşımızla birlikte çalışıyoruz. Mahallemizde kısa zamanda 3 prestij caddemizin yapımına başlayacağız. İlçemize çok daha fazla çok daha güzel eserler kazandıracağız. Başiskele’nin her karışında bu eserleri görmek mümkün. Yeni ilçe olduğumuzda ilk üç yılımız zor geçmişti ancak çalışma arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla uyum içinde çalışarak şimdi daha güçlü olduk ve Allaha hamd olsun Başiskele’yi 7 yıldızlı ilçe haline getirdik ve Başiskele’nin değerini artırdık” ifadelerine yer verdi.

 

2 BİN METREKARE ALAN

Mahmutpaşa Mahallesi Erdem Sokak’a konuşlanan park, 2 bin metrekare alanda 3 kuleli çocuk oyun grubu, salıncak, 2 kamelya dinlenme alanı, spor aletleri ve park içinde dekoratif oturma bankları, voleybol ve basketbol sahaları ile mahallenin uğrak yeri olacak. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz yemek ikramında bulunulan mahalle halkı ile tek tek görüşerek “Hoş geldiniz” dedi ve isteklerini dinledi.




Manşet Kocaeli


Geri Dön