07 / 07 / 2024

Erdem Sokak Parkı açıldı mı

Erdem Sokak Parkı açıldı mı

Başiskele Belediye Başkanı Ayaz, park ve bahçeler gibi yaşam alanlarının vatandaşların en önemli istekleri arasında olduğunu belirterek vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni parkların yapımlarına devam edeceğiz dedi.

1934'te İstanbul'da yeni sokak açılmayacak, park yapılmayacak kararı!

1934 yılında İstanbul'da gerek görülmedikçe sokak ve park yapılmamasına karar verilmiş. Bu karar belediye tarafından onaylanmış,  ve yeni sokak ve parkların yapılmamasına karar verilmiş.

Hayat Park'ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!

Emlak Konut ve yüklenici firmaları Cihan İnşaat-Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı tarafıdan Hayat Park’ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi...

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

Kartal'da park yapım çalışmaları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapımı tamamlandığında ilçedeki en büyük park olacak olan Havuz Sokak’taki park alanında incelemelerde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

İzmit Şehit Mete Sertbaş Parkı hizmete giriyor!

Park yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Orhan Mahallesi Şeref Sokak’ta hayata geçirdiği Şehit Mete Sertbaş Parkı'nı hizmete açıyor.

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı yenileniyor!

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dinibütün Sokak’ta yer alan Muhtar Osman Güven Parkı çevre halkından gelen talepler sonucunda yenilenecek.

Fatih Bezmialem Parkı yenilendi!

Molla Gürani Mahallesi Ördek Kasap Sokak üzerinde bulunan Bezmialem Parkı yeni görünümüne kavuştu.

İzmit'e yeni park!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaklaşık 8 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Mahalle gezisinde Bora Sokak’taki park yapım çalışmaları da incelenerek vatandaşların istek ve şikâyetleri dinlendi.

Pendik Belediyesi'nden 2016'da 9 yeni park!

Yayalar ve Güzelyalı Mahalleleri yeni yıla yeni parklarla girdi. 1.750 metrekarelik Yayalar Akın Sokak Parkı ile 266 metrekarelik Güzelyalı Yücel Sokak Parkının tamamlanmasıyla 2016 yılında hizmete kazandırılan park sayısı 9 oldu.

Fatih Mustafa Nafi Parkı yenileniyor!

Seyid Ömer Mahallesi Mustafa Nafi Sokak’ta yer alan mevcut park, çevre sakinlerinin yoğun asayiş şikâyetleri ve yenileme talepleri doğrultusunda revize edilmek üzere Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirildi.

Pendik Kuzey Sokak Parkı hizmete açıldı!

Fevzi Çakmak Mahallesi, içinde halı sahası da bulunan yeni bir park kazandı. Pendik Belediyesi, toplam 1.000 metrekare büyüklüğündeki Kuzey Sokak Parkı’nı tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Sarıyer'deki iki park baştan aşağı yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sarıdağ Davet Sokak ve Büyükdere Mühendis Şevket Sokak’ta baştan aşağı yenilenen parkların açılış kurdelesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve mahalle sakinleri birlikte kesti.

Erdem Sokak Parkı açıldı mı Haberi

Erdem Sokak Parkı açıldı mı


Başiskele Belediyesi, Mahmutpaşa Mahallesi’ne yapımı tamamlanan Erdem Sokak Parkı’nın açılışını, görkemli bir şekilde gerçekleştirdi


Başiskele Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mahmutpaşa Mahallesi Erdem Sokak Parkı’nın açılışı yapıldı. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, park ve bahçeler gibi yaşam alanlarının vatandaşların en önemli istekleri arasında olduğunu belirterek vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni parkların yapımlarına devam edeceğiz dedi.

AYAZ’A TEŞEKKÜR

Mahmutpaşa Mahallesi Erdem Sokak’ta bulunan park açılışına; Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, meclis üyeleri, muhtarlar ve Mahmutpaşa Mahalle halkı katıldı. Başiskele Mahmutpaşa Mahalle Muhtarı Niyazi Mutlu konuşmasında, “Mahallemize kazandırılan bu güzel parkımız ve ilçemize kazandırılan güzel eserler için Belediye Başkanı’mız Hüseyin Ayaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

DAHA GÜÇLÜ OLDUK

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ise konuşmasında, “Mahmutpaşa Mahallemizde genç ve heyecanlı muhtar arkadaşımızla...