06 / 05 / 2024

Başkan Zolan tekrar seçilirse Denizli'ye akvaryum yapacak!

Başkan Zolan tekrar seçilirse Denizli'ye akvaryum yapacak!

Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Osman Zolan, tekrar seçilmesi halinde büyük bir akvaryum yapacaklarını söyledi. Zolan, "Denizli'nin denizi yok ama kent merkezine, içinde çok sayıda deniz canlısının bulunacağı büyük bir akvaryum yapacağız." dedi




Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Osman Zolan, tekrar seçilmesi halinde büyük bir akvaryum yapacaklarını söyledi. Dedeman Park Otel'de düzenlediği basın toplantısında 222 projesini açıklayan Zolan, "Denizli'nin denizi yok ama kent merkezine, içinde çok sayıda deniz canlısının bulunacağı büyük bir akvaryum yapacağız." dedi.


Denizli'nin 2004 yılından önce büyük bir köy görünümünde olduğunu belirten Başkan Zolan, “Artık Denizli'de tüm imkânlar, güzellikler ve hizmetler katlanacak. Siyasi parti ayrımı asla yapmayacağız." şeklinde konuştu. AK Parti adayı Zolan’ın vaat ettiği 222 projeden bazıları şunlar: Minia Denizli ile Ege'nin en büyük eğlence parkı ve yarış pistlerinin olacağı Eğlence Dünyası. 40 bin kişilik stadyum. Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Anafartalar, Fatih, Cumhuriyet, Pınarkent ve Sevindik bölgelerine hitap edecek semt hastanesi. Yerel Ürünler Satış Merkezi, Bilim Merkezi, Türkiye'nin en büyük arkeoloji müzesi. Delikliçınar Meydanı yer altı otoparkı, Denizli-İzmir yolu üzerinde oto galericiler sitesi. Otomobil yarışı ve motokros pisti. Gençlik merkezi, amatör sporlar kompleksi. Sivil toplum merkezi. Bölgenin en büyük kamyon ve TIR garajı. Planeteryum. İlbade Mezarlığı'na, Türkiye'nin en büyük açıkhava Türk tarihi müzesi. 65 yaş üstüne parasız ulaşım imkânı. Denizli'nin 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak yeni mezarlık. Çok sayıda spor tesisi. Köprülü kavşaklar, üst geçitler.



Haber Aktüel


Geri Dön