27 / 04 / 2024

Başkent Üniversitesi'nde Kentsel Tasarım protokolü imzalandı!

Başkent Üniversitesi'nde Kentsel Tasarım protokolü imzalandı!

Bölgemiz ve Başkent Üniversitesi yeni bir protokol imzalayarak, rekreasyon alanının planlanmasına başlanması için kolları sıvadı. Kentsel Tasarım için imza atan Anadolu OSB ve Başkent Üniversitesi imzaladıkları protokolü bir adım daha ileriye taşıdı.



Bölgemiz ve Başkent Üniversitesi yeni bir protokol imzalayarak, rekreasyon alanının planlanmasına başlanması için kolları sıvadı. Kentsel Tasarım için imza atan Anadolu Organize Sanayi Bölgesi ve Başkent Üniversitesi imzaladıkları protokolü bir adım daha ileriye taşıdı. 


GELECEĞİ BİR ADIM DAHA İLERLEDİK 


Başkent Üniversitesi Rektörlük binası toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol imzalama töreninde konuşan Bölgemiz Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay; "Başkent Üniversitesi ile geçtiğimiz nisan ayında bir protokol imzaladık. Bu protokolü imzaladığımız günden bugüne kadar yapılması gereken ne varsa hepsini zamanında yapıyoruz. Hafa sonu Kızılcahamam'da yaptığımız toplantıda sağlık merkezi, eğitim merkezi ve teknoloji merkezi gibi yapıların yerlerini belirlemiştik. Bugün de bununla ilgili protokolü imzalamak ve bir adım daha ilerlemek için toplandık" dedi. 


BİRBİRİMİZİN HAYALLERİNİ BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ 


Başkent Üniversitesi ile uyumlu bir birliktelik yakaladıklarını dile getiren Bölgemiz Yönetim Kumlu Başkanı Tuncay şunları kaydetti "Biz büyük hayalleri olan bir organize sanayi bölgesiyiz. 

Büyük hayaller kurmaya da devam ediyoruz. Başkent Üniversitesi ile güzel bir birliktelik yakaladık. Karşılıklı özverili çalışmalarımızla birbirimize destek oluyor ve birbirimizin hayallerini birlikte inşa ediyoruz. Hayal etmek güzel şey ama önemli olan bu hayalleri gerçekleştirmek. Üniversite sanayi olarak ele ele verdik ve hayallerimizi birlikte inşa ediyoruz" dedi. 


Anadolu Gazetesi



Geri Dön