28 / 04 / 2024

Başpınar Mahallesi'nde çok katlı yapılar yükselecek!

Başpınar Mahallesi'nde çok katlı yapılar yükselecek!

Veysel Tiryaki, Başpınar Mahallesinde, büyük bölümü yeşil alana ayrılacak, yüzlerce daireden oluşan çok katlı yapıların yükseleceği, içinde sosyal ve kültürel alanların bulunduğu bir proje hazırladık" dedi



 Toplam 100 bin metrekare alanda uygulanması planlanan toplu konut projesinde sona gelindi.

Projeyi aylar öncesinden duyurup, hak sahiplerine düşünmeleri için süre tanıyan ve yüzde 97 oranında olumlu cevap alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, mahalleliyle son bir kez toplantı yaptı. Başpınar Mahallesinde gerçekleşen toplantıya çok sayıda vatandaş katıldı.

İnşaatlara en kısa zamanda başlamayı arzu ettiklerini belirten Tiryaki, Başpınar Mahallesinde, büyük bölümü yeşil alana ayrılacak, yüzlerce daireden oluşan çok katlı yapıların yükseleceği, içinde sosyal ve kültürel alanların bulunduğu bir proje hazırladık. Bugün gecekondularla kaplı olan bu bölgede en kısa zamanda inşaat çalışmalarına başlamayı düşünüyoruz dedi.

Projenin gerçekleştiği alanda kalan gecekondu sahipleri ile daha önce toplantılar yaptıklarını ifade eden Tiryaki şunları söyledi:

Özellikle kadınlar bu işten çok memnun, bir an önce modern konutlara geçmek istiyorlar. Eğer evlerinizi en kısa zamanda yıkım için boşaltırsanız inşaatlara başlar ve bir sene sonra evlerinizi sizlere teslim ederiz. Bu proje sizler için önemli bir fırsat. Bu fırsatı kaçırmayın. Arazinizin büyüklüğüne göre bir veya birkaç daire sahibi olma imkanınız var. Bu evlerin değeri çok yüksek olacak ve siz bunlara hiçbir bedel ödemeden sahip olacaksınız.

Hürriyet


Geri Dön