03 / 05 / 2024

Başvuran alıyor! 100 bin TL faizsiz kredi veriliyor!

Başvuran alıyor! 100 bin TL faizsiz kredi veriliyor!

KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu mikro küçük işletmelerle ilgili destek programına ilişkin açıklamalarda bulundu ve detayları paylaştı. 



FAİZSİZ KREDİYE KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Genç, yeni mezunlara ve kadın istihdamına öncelik tanınan üçüncü fazda, tespit eden sektörlerde faaliyette bulunan işletmeler, 1981 yılı ve sonrasında doğan, daha önce hiç çalışmamış ya da son 3 senede 6 aydan fazla çalışmsı bulunmayan yeni personele istihdam sağlayabilecek. Destekten, üniversite mezununa ek olarak mesleki ve teknik lise mezunu olan vatandaşları da istihdam etmeye yönelen şirketler yararlanabilecek.

Başvuran alıyor! 100 bin TL faizsiz kredi veriliyor!

ÖDEME ŞARTLARI NELER?

Ege Haber'de yer alan habere göre; proje kapsamında işletmelerden, kriterleri sağlayan yeni bir personele 12 ay boyunca istihdam sağlamaları talep edilecek ve destekten yararlanmak isteyen işletmeler için dikkat edilen diğer bir koşul da son 12 aydaki ortalama istihdamının korunmuş olması olarak belirtildi.

Dap Levent 1. Etap'ın ruhsatı alındı! 448 yeni konut geliyor!

Sürücüler bayram edecek! Akaryakıta büyük indirim geliyor! Meclise sunuldu!

Bütün emeklileri ilgilendiriyor! 2.500 lira hesaplara geçiyor!

Dolar yükselişe geçecek mi? Bugün dolar kaç lira?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön