09 / 05 / 2024

Başvuran emekliye 3.000 lira verilecek! Kritik tarih belli oldu!

Başvuran emekliye 3.000 lira verilecek! Kritik tarih belli oldu!

Milyonlarca memur ve emeklinin 2022 zam oranı belli oldu ve bankalar emeklileri çekebilmek için yarışa girdi. Bazı bankalar promosyon ödemesini 3 bin liraya kadar yükseltirken bazı bankalar ise arkadaşını getirene 250 lira ödeme yapıyor...



İş Bankası: Kampanya çerçevesinde İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2.000 TL'ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor.

Akbank: Maaşı 1.500 liraya kadar olanlara 1.750 TL, 2.500 liraya kadar olanlara 2.100 TL, 2 bin 500 lira ve üstü için ise 2.500 TL promosyon ödeniyor.

Garanti BBVA: Emekli maaşını bankadan alanlara 2.000 TL'ye varan nakit promosyon ödüyor. Emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir arkadaşı için 250 TL nakit ödül veriyor.

Emeklilere 3 bin TL nakit ödeme müjdesi! Başvuran alıyor!

Emeklinin maaşı katlanıyor! 3 gün içinde hesaplarda!

Emeklilere müjde! Başvurana 2 bin TL verilecek!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Bitcoin ve kripto paralar dolar dolar eriyor! İşte nedeni...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön