10 / 05 / 2024

Başvurular yarın! 50 puanla devlet memuru olma şansı elinizin altında

Başvurular yarın! 50 puanla devlet memuru olma şansı elinizin altında

Devlet kurumuna bağlı olarak çalışmak isteyenleri yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. KPSS 50 puanla memur alımı yapılacağı açıklandı. Başvurular e-Devlet üzerinden olacak. İşte şartlar ve başvuru detayları...



KPSS 50 puanla devlet memuru alınacak. Başvurular 12 Aralık tarihinde başlıyor. Başvuruda bulunmak isteyenlerin taşıması gereken şartlar da netleşti.

KPSS 50 PUAN
Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Yazma Eserler Kurumu başkanlığı kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kamu personeli alacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre sözleşmeli personel kadrosunda yapılacak alımda adayların en az 50 puana sahip olması gerektiği belirtildi.

58 DEVLET MEMURU ALINACAK
24 adet restoratör, 20 güvenlik görevlisi alımı, 12 temizlik görevlisi ve 2 teknisyen olmak üzere 4 farklı unvan da 58 devlet memuru alımı yapılacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön