20 / 05 / 2024

Başvurular yarın! 50 puanla devlet memuru olma şansı elinizin altında

Başvurular yarın! 50 puanla devlet memuru olma şansı elinizin altında

Devlet kurumuna bağlı olarak çalışmak isteyenleri yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. KPSS 50 puanla memur alımı yapılacağı açıklandı. Başvurular e-Devlet üzerinden olacak. İşte şartlar ve başvuru detayları...



Teknisyen Alımı:
Meslek liselerinin veya endüstri meslek liselerinin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanının Isıtma ve Sıhhi Tesisat Sistemleri veya Yapı Tesisat Sistemleri, Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanının birinden mezun olmak gereklidir.

KPSS P94 puan türün de en az 50 puan almış olmak gereklidir.

35 yaşını doldurmamış olmak.

Restoratör Alımı:
36 yaşından gün almamış olmak.

KPSS 2022 P3 puan türün de 50 puan almış olmak.

Kültür varlıklarını koruma ve onarım, kültür varlıklarını koruma ve onarım, sanat eserleri konservasyonu ve restorasyonu ya da Geleneksel Türk Sanatları lisans bölümlerinden en az birinden mezun olmak.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun geçen şartları karşılıyor olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?
Yazma Eserler Kurumu tarafından yayınlanan ilana başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 12 Aralık 2022 – 26 Aralık 2022 tarihleri arasında yapacaklardır. Başvuru elektronik olarak e-Devlet üzerinde Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı üzerinden yapılacaktır. Personeller İstanbul ilin de çalışacaklardır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön