28 / 04 / 2024

DSİ personel alımı 2022 başvuruları yarın başlıyor! Devlet su işleri 2022 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

DSİ personel alımı 2022 başvuruları yarın başlıyor! Devlet su işleri 2022 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Devlet Su İşleri Kamu Personeli alımının ayrıntıları belli oldu. Devlet Su İşleri personel alımı 2022 başvuruları yarın başlıyor! İş arayanlar sakın kaçırmayın! Mülakatsız başvurular yarın başlıyor! Peki, Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı başvuru şartları neler? İşte detaylar...



Devlet Su İşleri Kamu Personeli alımının açıklandı. Toplamda 196 kişilik kadro açan DSİ KPSS puanına göre personel alımı yapılacak. Öte yandan personel alımında herhangi bir mülakat yapılmayacak.

DSİ personel alımı 2022 başvuru tarihi açıklandı! Devlet su işleri 2022 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

PERSONEL ALIMINDA MÜLAKAT OLACAK MI?

Devlet Su İşleri personel alımı 2022 için adaylara herhangi bir Mülakat yapılmayacağı açıklandı. Alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında gerçekleştirilecek. Buna göre 4/B kapsamında alınacak personeller için kadro sayısı kadar atama yapılacak. Yedek aday ise KPSS puan sırasına göre kadro sayısının 4 katı kadar seçilecek.

BAŞVURULAR YARIN BAŞLIYOR!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları için net tarih açıklamdı. Adaylar  20 ve 30 Temmuz 2022 tarihleri arasında başvuru gerçekleştirebilecek. Başvurular elektronik ortamda gerçekleştirilecek.

Peki, Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı başvuru şartları neler? İşte detaylar...


Geri Dön