04 / 05 / 2024

Başvurun, hemen almaya başlayın! Tam 1.000 TL ödeniyor!

Başvurun, hemen almaya başlayın! Tam 1.000 TL ödeniyor!

İhtiyaç sahibi olan ve faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlara devlet kurumları ve belediyeler destek ödemeleri yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yardımlardan biri olan kış desteği, şartları sağlayan herkese veriliyor. Bu yıl 1.000 lirayı bulan kış desteğinden kimler



İstanbul Büyükşehir Belediyesi,  durumu tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere “Kış Desteği” adı altında ödemelere başladı.

Peki kış desteği nedir? Kimler faydalanabilir?

İhtiyacı olan dar gelirli ailelerin kış günlerinde artan masraflarına destek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Belediyeden yapılan açıklamada, binlerce aileye kış desteği sağlanacağı bildirildi.

Başvurun, hemen almaya başlayın! Tam 1.000 TL ödeniyor!

KİMLER YARARLANACAK?

Yapılan açıklamada verilen bilgilere göre, 76 bin 400 aileye kış desteği ödemesi yapılacak. Hak sahibi olan aileler 1000 liralık destek ödemesinden yararlanacaklar. Sosyal destek kartı olan Gelir seviyesi en düşük olan ve dar gelirli vatandaşlara yönelik yapılan destek ödemesi, İBB tarafından sert kış koşulları sebebiyle zorluk yaşayan ailelere yapılacak.

Peki İBB kış desteği ödemesi nereden alınacak? Kış desteğine kimler başvurabilir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön