18 / 05 / 2024

Başvurun, hemen almaya başlayın! Tam 1.000 TL ödeniyor!

Başvurun, hemen almaya başlayın! Tam 1.000 TL ödeniyor!

İhtiyaç sahibi olan ve faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlara devlet kurumları ve belediyeler destek ödemeleri yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yardımlardan biri olan kış desteği, şartları sağlayan herkese veriliyor. Bu yıl 1.000 lirayı bulan kış desteğinden kimler



İBB’nin dar gelirli İstanbullulara yönelik bu destek ödemesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından  yapılacak.

Buna göre, Sosyal Destek İstanbul Kart sahibi olan aileler arasından en az geliri olan ailelere 1000 TL  kara kış desteği yapılacak.

76 BİN AİLE YARARLANACAK

Toplam 76 bin 400'den fazla aileyi kapsayacak olan proje çerçevesinde destek ödemesinin ilk aşaması 2 Şubat tarihinde kartlara yüklenerek tamamlandı.

Başvurun, hemen almaya başlayın! Tam 1.000 TL ödeniyor!

Öte yandan, yine dar gelirli İstanbullulara destek amacıyla başlatılan bir başka proje olan Kent Lokantası projesinde yedinci lokanta da açıldı. Toplam dört çeşit yemeğin 29 liraya satıldığı Kent Lokantaları’nın yenisi  ise üniversite öğrenci yurtlarının  ve  fakültelerin çok olduğu Sultanahmet’te açıldı.

Şimdiye kadar kademeli olarak toplam 6 Kent Lokantası açıldı ve bunlardan 310 bin kişi yararlandı. Sultanahmet’te açılan yeni lokantanın lokasyonu, İstanbul Üniversitesi başta gelmek üzere pek çok okul ve yurt bulunması nedeniyle tercih edildi. Sultanahmet Kent Lokantası ile öğrencilerin hem lezzetli yemekler yemeleri, hem de sağlıklı beslenmeleri amaçlanıyor.

Milyonlarca vatandaş yararlanacak… Bu ay hesaplara tam 4.337 lira yatacak!

O ilde öğrencilere kantin desteği başlıyor! Her ay 330 TL harçlık alacaklar!

Yaşlılık aylığı 2023 yılında kaç TL oldu? Zam geldi mi?

Bu fiyatı gören hamsi yemeye tövbe ediyor!  Fiyatı dudak uçuklattı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön