02 / 05 / 2024

Batıkent'e dev spor kompleksi geliyor!

Batıkent'e dev spor kompleksi geliyor!

Yenimahalle Belediyesi, Batıkent'e devasa bir spor kompleksi kazandırmak için kolları sıvadı. Kent- Koop Mahallesi'nde bulunan mevcut semt sahasının yerine yapılacak tesis için Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı.



Yenimahalle Belediyesi, Batıkent'e devasa bir spor kompleksi kazandırmak için kolları sıvadı. Kent- Koop Mahallesi'nde bulunan mevcut semt sahasının yerine yapılacak tesis için Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Eskiyerek kullanım ömrünü dolduran mevcut semt sahasının, ihtiyaçlara cevap verememesi üzerine harekete geçen belediye ekipleri, sahada yıkım çalışmalarına başladı. 


HER AYRINTI DÜŞÜNÜLECEK 

Tesis içinde 7 bin 850 metrekare büyüklüğünde kurulacak futbol sahası, futbol tutkunlarına ve amatör spor kulüplerine hizmet verecek. Her ayrıntı düşünülerek projelendirilen tesis, FİFA standartlarına uygun olarak inşa edilecek ve tamamlandığında Fİ- FA'dan uygunluk raporu alınacak. Hayata geçecek olan 5 yıldızlı spor kompleksi için çalışmalara start verdiklerini belirten Başkan Fethi Yaşar, "Mevcut semt sahası yıkılarak yerine 5 yıldızlı bir tesis kazandırılacak. Tesiste her ayrıntı düşünülecek"dedi. 



Sabah 


Geri Dön