15 / 05 / 2024

Batıkente dev spor tesisi geliyor

Batıkente dev spor tesisi geliyor

Yenimahalle Belediyesi, Batıkent'e devasa bir spor kompleksi kazandırmak için kolları sıvadı. Kent- Koop Mahallesi'nde bulunan mevcut semt sahasının yerine yapılacak tesis için Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı.

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

Emlak Konut GYO Batıyakası Mart'ta satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle Kartal'da inşa edilen Batı Yakası projesi için geri sayım başladı. Peki dev proje ne zaman satışa çıkacak?

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Tuzla’ya stadyum ve spor salonu müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tuzla’da yapılması planlanan spor yatırımlarıyla ilgili konuştu. Kasapoğlu, kente stadyum ve kapalı spor salonu müjdesi verdi.

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Kartal'a dev spor kompleksi müjdesi!

Kartal Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı yeni projelerle ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, teknik ekipten bilgi alarak devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi.

Darıca’daki dev spor salonunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'daki dev spor salonunun inşaatını tamamlıyor.

Rusya’daki dev stadyum yıkım sırasında çöktü!

Rusya’da konser ve spor etkinliklerinin yapıldığı dev stadyum yıkım sırasında çöktü. Stadyumun yıkımında çalışan işçilerin enkaz altında kalabileceği düşünülüyor.

Kocaeli Darıca Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'nın dev spor salonunu da tamamlıyor.

Çanakkale'de 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı!

Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı. Açılış töreni İstek 1915 Çanakkale Koleji Spor Salonu'nda yapılan basketbol okuluna, 9-12 yaş grubunda yaklaşık 200 kız ve erkek sporcu katılıyor.

Eminevim, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’na sponsor oluyor!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen dev anlaşmayla özel sporcular Eminevim desteği ile Avrupa ve dünya şampiyonalarına hazırlanmış olacak.

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandırmaya devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Batıkente dev spor tesisi geliyor Haberi

Batıkente dev spor tesisi geliyor

Yenimahalle Belediyesi, Batıkent'e devasa bir spor kompleksi kazandırmak için kolları sıvadı. Kent- Koop Mahallesi'nde bulunan mevcut semt sahasının yerine yapılacak tesis için Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Eskiyerek kullanım ömrünü dolduran mevcut semt sahasının, ihtiyaçlara cevap verememesi üzerine harekete geçen belediye ekipleri, sahada yıkım çalışmalarına başladı. 


HER AYRINTI DÜŞÜNÜLECEK 

Tesis içinde 7 bin 850 metrekare büyüklüğünde kurulacak futbol sahası, futbol tutkunlarına ve amatör spor kulüplerine hizmet verecek. Her ayrıntı düşünülerek projelendirilen tesis, FİFA standartlarına uygun olarak inşa edilecek ve tamamlandığında Fİ- FA'dan uygunluk raporu alınacak. Hayata geçecek olan 5 yıldızlı spor kompleksi için çalışmalara start verdiklerini belirten Başkan Fethi Yaşar, "Mevcut semt sahası yıkılarak yerine 5 yıldızlı bir tesis kazandırılacak. Tesiste her ayrıntı...