06 / 05 / 2024

BTM, BATIMAT Paris 2015'te 13'ncü kez yer alacak!

BTM, BATIMAT Paris 2015'te 13'ncü kez yer alacak!

BATIMAT Paris 2015'te, zengin ürün yelpazesiyle 13. kez yer alacak. İki yılda bir yapılan organizasyon, inşaat sektörünün önemli uluslararası temsilcilerini bir araya getirme niteliğiyle ön plana çıkıyor.



Önemli bir platform BTM'nin yurtdışı pazarlardaki yapılanmasına katkı sağlayan işbirlikleri için önemli bir platform olma özelliğini taşıyor. Bu yıl INTERCLIMÂ ve IDEOBAIN fuarlarını da içine alarak, daha geniş bir kitleye hitap edecek olması, BATIFransa heyecanı MAT Paris 2015'i daha da önemli kılıyor. 

BTM, zengin ürün yelpazesi ve yalıtım teknolojilerine yenilikçi yaklaşımıyla dış pazarlarda konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. 


Çözüm odaklı yenilikçi ürünleriyle sektöründe lokomotif firma olan BTM, BATIMAT 2015'te de, sentetik membran grubundan taşıyıcılı TPO ve PVC örtüler, yeni nesil yapı kimyasalları ürünleriyle yer alacak. Ayrıca geliştirme aşaması tamamlanan çatı kaplama levhası Corrubit, dış ortam koşullarına daha dayanıklı, daha canlı ve albenili yeni yüzey şekli ile fuar boyunca katılımcıların beğenisine sunulacak. 

 Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek olan fuara 140'tan fazla ülkeden yaklaşık 2 bin 500 firmanın katılması öngörülüyor. Organizasyonda yeni malzeme ve çözümler sektöre tanıtılacak. 



Milliyet Ege 


Geri Dön