08 / 05 / 2024

BATIMAT Paris 2015

BATIMAT Paris 2015

BATIMAT Paris 2015'te, zengin ürün yelpazesiyle 13. kez yer alacak. İki yılda bir yapılan organizasyon, inşaat sektörünün önemli uluslararası temsilcilerini bir araya getirme niteliğiyle ön plana çıkıyor.

AKG Gazbeton, BATIMAT Paris 2015’e katılıyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, uluslararası alanda önemli bir platform olan BATIMAT Paris 2015’te, zengin ürün yelpazesi ile yer alacak.

Türkiye'de konut fiyatları 9 yılda yüzde 134 arttı! İstanbul'daki bir dairenin fiyatı Paris ve Londra'yla yarışıyor! 

Türkiye'deki konut fiyatlarının 2015 yılından bu yana kademeli şekilde yükseldiği, 9 yıllık artışın yüzde 134 olduğu belirtildi. Megakent İstanbul'daki bir evin fiyatı, Paris ve Londra'yla yarışıyor. İşte konut sektöründeki son durum...

Karmod Paris'te Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na katıldı!

Karmod, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na (Batimat) katıldı.

Paris'teki inşaat fuarı Batimat'a 53 Türk firması katılacak!

Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. Fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak...

Paris Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı için geri sayım!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında yer alan Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. 350 bin ziyaretçinin katılması planlanan fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak.

Yapı malzemelerinde ihracat hedefi 20 milyar dolar!

Türk yapı malzemeleri sektöründen 71 firma 6-10 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Batimat Paris 2017 Fuarı’na katıldı. Yapı malzemelerinde ihracat hedefinin 20 milyar dolar olduğu açıklandı..

Türk yapı sektörü Avrupa için atakta!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, Avrupa’nın en büyük 2’nci yapı fuarı olan ve bu yıl 2 bin 600 katılımcı firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan “Paris Batimat 2015”e bünyesinde bulunan 16 firma ile milli katılım gerçekleştirdi.

İMMİB Paris Batimat 2015'te 16 firma ile katıldı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, Avrupa'nın en büyük 2'nci yapı fuarı olan ve bu yıl 2 bin 600 katılımcı firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan 'Paris Batimat 2015'e bünyesinde bulunan 16 firma ile milli katılım gerçekleştirdi.

İnşaat sektörü temsilcileri Paris Batimat Fuarı'nda buluştu!

İnşaat sektörü malzemeleri üreticileri, Paris Batimat Fuarı'nda bir araya geldi. Yurtiçi pazar büyüklüğü 52.1 milyar dolara ulaşan Türk inşaat malzemeleri piyasası yabancı firmaların ilgisini çekmeyi başardı.

BTM, BATIMAT Paris 2015'te 13'ncü kez yer alacak!

BATIMAT Paris 2015'te, zengin ürün yelpazesiyle 13. kez yer alacak. İki yılda bir yapılan organizasyon, inşaat sektörünün önemli uluslararası temsilcilerini bir araya getirme niteliğiyle ön plana çıkıyor.

BTM, 13. Kez Batimat fuarında!

Yalıtım şirketi BTM, uluslararası alanda önemli bir platform olan ve iki yılda bir düzenlenen Batimat Paris 2015'te13. kez yer alacak.

AKG Gazbeton, BATIMAT Paris 2015’e katılıyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, uluslararası alanda önemli bir platform olan BATIMAT Paris 2015’te, zengin ürün yelpazesi ile yer alacak.

Mondial du Bâtiment dev yapı fuarına Türkiye çıkarması!

2 -6 Kasım 2015 tarihleri arasında yapı sektörünün üç büyük fuarı BATIMAT, INTERCLIMA+ELEC ve IDEOBAIN 'Mondial du Bâtiment' olarak tek çatı altında Paris'te biraraya gelecek.

İstanbul 2015 Yılı Seyyah Tercihleri'nde 3. sırada!

İstanbul, Paris'i solladı Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden olan Trip Advisor, üyelerinin milyonlarca görüş ve incelemesine dayandırdığı destinasyona yönelik '2015 Yılı Seyyah Tercihleri' ödüllerini açıkladı.

BATIMAT Paris 2015 Haberi

BATIMAT Paris 2015

Önemli bir platform BTM'nin yurtdışı pazarlardaki yapılanmasına katkı sağlayan işbirlikleri için önemli bir platform olma özelliğini taşıyor. Bu yıl INTERCLIMÂ ve IDEOBAIN fuarlarını da içine alarak, daha geniş bir kitleye hitap edecek olması, BATIFransa heyecanı MAT Paris 2015'i daha da önemli kılıyor. 

BTM, zengin ürün yelpazesi ve yalıtım teknolojilerine yenilikçi yaklaşımıyla dış pazarlarda konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. 


Çözüm odaklı yenilikçi ürünleriyle sektöründe lokomotif firma olan BTM, BATIMAT 2015'te de, sentetik membran grubundan taşıyıcılı TPO ve PVC örtüler, yeni nesil yapı kimyasalları ürünleriyle yer alacak. Ayrıca geliştirme aşaması tamamlanan çatı kaplama levhası Corrubit, dış ortam koşullarına daha dayanıklı, daha canlı ve albenili yeni yüzey şekli ile fuar boyunca katılımcıların beğenisine sunulacak. 

 Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek olan fuara 140'tan fazla ülkeden yaklaşık 2...