02 / 05 / 2024

Batışehir'in son etabı satışa çıktı!

Batışehir'in son etabı satışa çıktı!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da inşa edilen ve yaşamın başladığı Batışehir'in "Loca" olarak adlandırılan son etabı satışa sunuldu.



Emlak Konut ve  TOKİ  güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da inşa edilen ve yaşamın başladığı Batışehir'in "Loca" olarak adlandırılan son etabı satışa sunuldu. Toplam 521 konuttan oluşan Batişehir Loca'da konut büyüklükleri 39 ile 178 metrekare arasında değişirken, fiyatlar 221 bin TL'den başlıyor. Batişehir Loca'ya ilişkin olarak değerlendirmede bulunan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, tamamlandığı zaman 15 bin kişinin yaşayacağı Batışehir'de sona yaklaşmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi. 


'Değişimin adı'


İnanç Kabadayı ayrıca, "EgeYapı Group olarak "Değişimin Adı" parolasıyla çıktığımız yolculukta etik iş anlayışımız ve girişimci kişiliğimizle Batışehir'in son etabını duyurmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. 

Batişehir ile 2011 yılından bu yana yatırımcılarımıza alışılagelmişin dışında bir yaşam sunuyor, bu doğrultuda da aynı proje içinde farklı ihtiyaçlar doğrultusunda öğelere sahip etaplar inşa ediyoruz. Bu etapların da sonuncusunu Loca olarak adlandırarak yatırımcılarımızın beğenisine sunuyoruz" dedi. 



Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com


Posta


Geri Dön