17 / 05 / 2024

loca etabı batışahir

loca etabı batışahir

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da inşa edilen ve yaşamın başladığı Batışehir'in "Loca" olarak adlandırılan son etabı satışa sunuldu.

Referans Kartal Loca'da teslim müjdesi! 

Kiler GYO Referans Kartal Loca'nın bir etabında yaşam başladı, diğer etabında da tamamlanma oranı yüzde 97'ye ulaştı. Referans Kartal Loca'da teslim müjdesi geldi. İşte ayrıntılar...

Menderes Türel’den teleferik ve batı çevreyolu müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı’nın bittiğini, Batı Çevreyolu ikinci etabının da birkaç hafta içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Mersin Tulumba Bat-Çık'ta sona gelindi!

Mersin'in trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan Tulumba Bat-Çık Projesi'nde, kuzeygüney yönlerinde trafiğe açılacak olan ilk etabın asfaltlama çalışması tamamlandı.

Tulumba BAT-çık’ta kuzey-güney yönü trafiğe açılacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Tulumba Bat-Çık Projesi’nde, kuzey-güney yönlerinde trafiğe açılacak olan ilk etabın asfaltlama çalışması tamamlandı. yolun ışıklandırma ve orta refüj çalışmalarına başlandı. İşte ayrıntılar...

Batışehir Loca ulaşım!

Teslimlerin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği Batışehir Loca Evleri Egeyapı Group imzasıyla inşa ediliyor. Batışehir Loca ulaşım bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Batışehir Premium'da yüzde 10 indirim!

EGEYAPI Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projede peşin alımlarda da yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 1+1'ler 276 bin TL'ye!

EGEYAPI Group'un, EPP işbirliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium'a özel yeni fırsatlar sunuluyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabınaözel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını açıyor!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, Premium etabı için yeni bir kampanyaya imza atıyor. %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını a

Antalya Batı Çevreyolu 5 Haziran’da hizmete giriyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Batı Çevreyolu’nun ilk etabının 5 Haziran Cuma günü öğleden sonra hizmete gireceğini müjdeledi.

Batı Mahal Konutları teslim tarihi!

Toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen proje Yalçınlar Group imzası ile inşa ediliyor. Batı Mahal Konutları teslim tarihi kapsamında projenin ilk etabında 18 ay sonra yaşam başlayacak.

loca etabı batışahir Haberi

loca etabı batışahir

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da inşa edilen ve yaşamın başladığı Batışehir'in "Loca" olarak adlandırılan son etabı satışa sunuldu. Toplam 521 konuttan oluşan Batişehir Loca'da konut büyüklükleri 39 ile 178 metrekare arasında değişirken, fiyatlar 221 bin TL'den başlıyor. Batişehir Loca'ya ilişkin olarak değerlendirmede bulunan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, tamamlandığı zaman 15 bin kişinin yaşayacağı Batışehir'de sona yaklaşmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi. 


'Değişimin adı'


İnanç Kabadayı ayrıca, "EgeYapı Group olarak "Değişimin Adı" parolasıyla çıktığımız yolculukta etik iş anlayışımız ve girişimci kişiliğimizle Batışehir'in son etabını duyurmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. 

Batişehir ile 2011 yılından bu yana yatırımcılarımıza alışılagelmişin dışında bir yaşam sunuyor, bu doğrultuda da aynı proje içinde farklı ihtiyaçlar doğrultusunda öğelere sahip etaplar inşa...