28 / 04 / 2024

Referans Kartal Loca'da teslim müjdesi! 

Referans Kartal Loca'da teslim müjdesi! 

Kiler GYO Referans Kartal Loca'nın bir etabında yaşam başladı, diğer etabında da tamamlanma oranı yüzde 97'ye ulaştı. Referans Kartal Loca'da teslim müjdesi geldi. İşte ayrıntılar...



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Referans Kartal Loca Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Kiler GYO portföyünde yer alan Referans Kartal Loca projesinin bir etabında inşaat imalatları tamamlandı, teslimler yapıldı ve yaşam başladı. Projenin diğer etabında ise tamamlanma oranı yüzde 97'ye ulaştı. 

Referans Kartal Loca projesinin ikinci etabında teslimler bu yılın ilk yarısında yapılacak. 

Referans Kartal Loca da teslim müjdesi! 

Kiler GYO Referans Kartal Loca projesi, İstanbul ili, Kartal ilçesi, 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1 ve 5+1 dubleks konut tipleri yer alıyor. 

Merkezi konumu ve eşsiz peyzaj alanları ile dikkatleri çeken Referans Kartal Loca'da, fitness center, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları gibi pek çok farklı sosyal donatı alanı bulunuyor. 

Proje, metro projeleri ile Tem Otoyolu ve bağlantı yollarına yakın lokasyonda yükseliyor. 

Referans Kartal Loca da teslim müjdesi! 

Kiler GYO tarafından geçtiğimiz günlerde de Referans Beylikdüzü projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Buna göre Referans Beylikdüzü'nde tamamlanma oranı yüzde 95'e ulaştı ve projede teslim tarihi bu yılın ilk yarısı olarak belirlendi. 

709 konut ile 18 ticari ünitenin yer aldığı Referans Beylikdüzü projesinde, 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona değişen daire tipleri yer alıyor. Proje İhlas Marmara Evlerinin yeni etapları (3 ve 4), Huzurlu Marmara Sitesi, Dekar Asmalı Hayat, Demir Country, Mabeyn Konaklarına yakın konumda, Haramidere kavşağına 2 kilometre, Torium AVM'ye 4 kilometre, Marmara Park AVM'ye 5 kilometre, Beykent Üniversitesi Hastanesi'ne 7 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 10 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 

Referans Beylikdüzü'nde teslimler bu yılın ilk yarısında! 

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Kiler GYO Referans Pendik satışta! Yeni proje!


Geri Dön